Ποδόσφαιρο

Το παραδέχονται και οι Σουηδοί: “Στον Αλ-Χακίμ λείπει η εμπειρία από το VAR….”

Τι ανέφεραν, με αφορμή το Άρης-ΠΑΟΚ, στη χώρα που σφυρίζει ο Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ

O Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή του ντέρμπι, καθώς φρόντισε να δώσει… ώθηση στον ΠΑΟΚ, με το ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε υπέρ του. Πήγε στο VAR, που του είναι… άγνωστο στη Σουηδία, μιας και εκεί δεν το χρησιμοποιούν, αποφασίζοντας να δώσει παράβαση σε βάρος του Μπράμπετς.

Η ΚΕΔ φανέρωσε… προχειρότητα στο ποιος θα σφυρίξει σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι, “τοποθετώντας” έναν ρέφερι που δεν έχει γνώση από… καταστάσεις VAR. Σχετική αναφορά, μάλιστα, έκαναν και στη Σουηδία για τον Αλ-Χακίμ, με αφορμή το ματς Άρης-ΠΑΟΚ.

loading...

Στάθηκαν στο δύσκολο έργο που είχε ο συγκεκριμένος ρέφερι και παραδέχτηκαν πως δεν έχει εμπειρία από το VAR. Μεταξύ άλλων, αναφέρουν για το ντέρμπι της Κυριακής: “Διαιτητής ήταν ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ. Είχε έναν σκληρό αγώνα από κάθε άποψη, όπου το έργο δεν του έγινε πιο εύκολο, καθώς του λείπει η διαχείριση του αγώνα καθώς και η εμπειρία με το VAR”.

Aυτό ήταν το σχόλιο των Σουηδών για τον Αλ-Χακίμ, που αρχικά, στη ροή του ματς, δεν είδε κάτι… παράξενο στη φάση των Μπράμπετς-Σβαμπ αλλά στην συνέχεια, με τον Αλβανό VARista να τον καλεί να παρακολουθήσει ξανά τη φάση, μάλλον θεώρησε πως… έπρεπε να δώσει το -ανύπαρκτο- πέναλτι, φανερώνοντας, έτσι, την απειρία του να διαχειριστεί το όλο σκηνικό με το VAR, αφού όταν ένας VARistas “φωνάζει” έναν διαιτητή να δει μια φάση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ρέφερι “επιβάλλεται” να δώσει παράβαση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button