Ποδόσφαιρο

Οι μάχες Καμαρά, Μαζικού και Νκουλού για την πρόκριση στο Κόπα Άφρικα!

Τρεις παίκτες του Άρη στη μάχη των προκριματικών για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.

Οι ομάδες και των τριών παικτών του Άρη έχουν πιθανότητες πρόκρισης στη τελική φάση. Βρίσκονται όλοι σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τους δύο να παίρνουν την πρόκριση.

Στις 23/3 το Κονγκό του Μπράντλεϊ Μαζικού παίζει απέναντι στο Σουδάν στις 18:00, ενώ τέσσερις μέρες μετά θα έχει τον ίδιο αντίπαλο, σε ματς που αυτή τη φορά θα γίνει μακριά από το Κονγκό και με ώρα έναρξης τις 20:00.

loading...

Το Κονγκό έχει τρεις βαθμούς μετά από δύο αγώνες και με δύο νίκες μπαίνει σε εξαιρετικά καλή θέση για τις πρώτες δύο θέσεις που δίνουν τη πρόκριση στη τελική φάση του Copa Africa.

Για τον Νικολάς Νκουλού, το Καμερούν έχει παίξει ένα παιχνίδι (απέναντι στο Μπουρουντί) όπου έχει πάρει τη νίκη. Τα «Λιοντάρια» θα δώσουν δύο παιχνίδια με την Ναμίμπια, με το πρώτο στις 24/3 και ώρα 22:30 και το δεύτερο στις 28/3 στις 16:00.

Τέλος, η Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει την υποχρέωση να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι στη πατρίδα του Σαλέμ Εμπακατά, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Οι Μαυριτανοί έχουν 4 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια και αντιμετωπίζουν στις 24/3 (15:00) και 28/3 (19:00).

Η ΛΔ του Κονγκό έχει μηδέν βαθμούς, οπότε οι Μαυριτανοί θέλουν το 2/2 για να ξεφύγουν από Γκαμπόν και Σουδάν που παίζουν δύο παιχνίδια μεταξύ τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button