Ιστορία

Καλώς ήρθατε στο Yellow Radio FM 101.7…!!!

Το Yellow Radio FM 101,7 και το Υellow Radio.gr είναι η ιδεολογία μας.

Σκληρή δουλειά-Συλλογικότητα-Ειλικρίνεια.

Η αθλητική ενημέρωση και η αγάπη μας για την ομάδα του Άρη, αποκτούν ισχυρή φωνή και παρουσία στον εσωστρεφή μικρόκοσμο των ΜΜΕ. Ταυτόχρονα η κοινωνικοπολιτική και ενημερωτική προσέγγιση μας στοχεύει στον παραγωγικό προβληματισμό της αντικειμενικής άποψης.

…Γεννημένο στα δύσκολα, φτιαγμένο για τα δύσκολα…!

Το Yellow Radio FM 101.7 αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του ραδιόφωνο! Από τις 14/09/20 εκπέμπει στην συχνότητα των FM 101.7 και γίνεται αναφορά ότι είναι μοναδικό μια και η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα, από την στιγμή που διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων Yellow Radio.

Αξίζει τον κόπο να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις και κάποια στιγμή, για να «συστηθούμε» σε όλους:

Καθημερινά, με πίστη, αφοσίωση και-το κυριότερο-ανιδιοτέλεια, στοχεύουμε να συμβάλλουμε στην ενημέρωση, διαμορφώνοντας ένα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ μετερίζι στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει Αθλητικές εκπομπές και Δελτία Ειδήσεων, αφιερώματα, Μουσικές Παραγωγές, Ενημερωτικές εκπομπές και Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά στις σχετικές κατηγορίες και εφαρμογές, το καθημερινό πρόγραμμα του Yellow Radio FM 101.7, το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς. Παρατηρήσεις, προτάσεις και επισημάνσεις, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Στόχος μας η ενεργοποίηση και συσπείρωση γύρω από το Yellow Radio…

Η «ΓΕΝΝΗΣΗ» ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΤΟ Yellow Radio FM 101.7 ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!!!

Μία (φαινομενικά) «ετερόκλητη» παρέα σαραντάρηδων, αποτελούμενη από διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, που όμως μοιράζονται έναν κοινό στόχο, το ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ… Σουρωτή, Κορδελιό, Ευκαρπία, κέντρο, Τριανδρία, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Αγγελοχώρι-άνθρωποι από κάθε σημείο της Πόλης του θεού, προκάλεσαν την «γέννηση» του ραδιοφώνου…

Ιδιωτικός υπάλληλος, κτηνοτρόφος, έμπορος, δικηγόρος, πωλητής, επιχειρηματίας, τυπογράφος, αρχιτέκτονας-άνθρωποι κάθε επαγγέλματος… Όλοι με τα ίδιο «θέλω».

Το συνεκτικό στοιχείο αλλά και ζητούμενο όλων μας: ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ αληθινή ενημέρωση!

Για να το υλοποιήσουμε, η… «φιλοσοφία» μας ήταν απλή, αλλά και δύσκολη συγχρόνως: «Συμβάλλουμε ΟΛΟΙ (όσο δύναται ο καθένας) οικονομικά στην κοινή μας προσπάθεια, καταθέτουμε ΟΛΟΙ χρόνο, ιδέες, προσωπική εθελοντική εργασία, δεν αποσκοπούμε σε κανενός είδους ωφέλεια.-»

Και εγένετο… YELLOW RADIO. Εθελοντικά, Ανιδιοτελώς, Συμμετοχικά.-

Γίνε και συ ένας από εμάς-απευθύνσου ΤΩΡΑ στο σύλλογο φίλων Yellow Radio και στήριξε τη προσπάθεια. Υπάρχει άλλωστε η δυνατότητα για να βάλει ο καθένας το δικό του «λιθαράκι» συμμετέχοντας στην συνδρομητική προσπάθεια του ραδιοφώνου.

Λίγα λόγια για το ραδιόφωνο μας…

Το Yellow Radio FM 101.7 γεννήθηκε στα δύσκολα και είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα, ένα μοναδικό στο είδος του ραδιόφωνο που κατάφερε να συνδυάσει τον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα, με την συμμετοχή και την αξιοπιστία επαγγελματιών δημοσιογράφων, εκ των κορυφαίων και πιο αναγνωρίσιμων στον χώρο της ενημέρωσης.

Διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων Yellow Radio FM 101.7 και μέσα στο εξαετές οδοιπορικό του κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ακροατών φιλάθλων του Άρη, αλλά και την αναγνώριση ακροατών που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Ήταν μια πορεία που βασίστηκε στην σκληρή δουλειά, την ειλικρίνεια και την ανεξαρτησία, αλλά και την εγκυρότητα, στοιχεία που αποτελούν τα εφόδια-χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μεταδόσεις αγώνων, αθλητικές ενημερωτικές εκπομπές,  εκπομπές με την συμμετοχή των ακροατών, αφιερώματα, μουσικές παραγωγές, γενικότερες ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και εξειδικευμένες όπως είναι αυτές για το στοίχημα.

Είναι το μοναδικό ραδιόφωνο στην ελληνική επικράτεια που καλύπτει πλήρως με ζωντανές παραγωγές όλο το ρεπορτάζ που αφορά τον ποδοσφαιρικό, μπασκετικό Άρη, αλλά και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και συνολικά στο ραδιοφωνικό-δημοσιογραφικό γίγνεσθαι που ένα ραδιόφωνο τόλμησε και πέτυχε να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ ενός συλλόγου και να μην το κρύβει, έχοντας απαράβατο κανόνα-αρχή: την σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία των ακροατών με την απόλυτη δεοντολογία και εγκυρότητα.

Την δημοσιογραφική ομάδα αποτελούν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜΘ και ΕΣΗΕΑ, αλλά και παιδιά που ξεκινούν τώρα τη δημοσιογραφία με αγάπη και μεράκι όπως οι Γιώργος Τότσικας, Δημήτρης Οσσανλής, Χρήστος Γκάλης, Νίκος Οικονόμου, Πάρης Τρικαλιώτης, Παναγιώτης Γκαμπράνης, Ιάσων Μίσχος, Πάνος Τσίκαλας και με την συνεργασία από την Αθήνα του Αντώνη Καρπετόπουλου, Μιχάλη Λεάνη και Γιώργου Σπέντζου.

Οι ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου, καθημερινά καταγράφουν μεγάλες ακροαματικότητες βασιζόμενες στις αποκλειστικές ειδήσεις σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του Άρη, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις που απασχολούν τα μέσα όλης της Ελλάδας, παράγοντας πρωτογενές δημοσιογραφικό προϊόν, υψηλού επιπέδου.

Υπολογίζεται ότι μόνο στα τελευταία τρία χρόνια έχουν φιλοξενηθεί από τις εκπομπές του Yellow Radio FM 101.7 πάνω από 600 καλεσμένοι σε συνεντεύξεις, προερχόμενοι από όλα τα επίπεδα της αθλητικής πυραμίδας (πρόεδροι, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές κτλ), αλλά και από πολλά άλλα στρώματα της κοινωνίας, της οικονομίας, πολιτικής και των επιστημών, ανάλογα με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Το Yellow Radio FM 101.7 επίσης, είναι παρόν σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες του Άρη σε επαγγελματικό επίπεδο, καλύπτοντας τόσο το Pre Game των αγώνων, την εξέλιξη των παιχνιδιών λεπτό προς λεπτό με ζωντανές μεταδόσεις, αλλά και το «τρίτο ημίχρονο» με τις δηλώσεις, ρεπορτάζ κτλ. Μια μοναδικότητα που του έχει χαρίσει μεγάλες πρωτιές στην ακροαματικότητα, έχοντας γίνει συνείδηση στον φίλαθλο κόσμο.

Back to top button