Ιστορία

Καλώς ήρθατε στο “Yellow Radio” τη φωνή του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στο διαδίκτυο.

Το “Yellow Radio” είναι ένα μοναδικό στο είδος του Web Radio, (από τις 06-05-2015 σε συνεργασία με το ράδιο Νάουσα και στα FM 92,8) αφού η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα αφού διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων Yellow Radio.

Καθημερινά, με πίστη, αφοσίωση και-το κυριότερο-ανιδιοτέλεια, στοχεύουμε να συμβάλλουμε στην ενημέρωση του Αρειανού λαού, διαμορφώνοντας ένα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ μετερίζι στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο από το να είσαι οπαδός του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει Αθλητικές εκπομπές και Δελτία Ειδήσεων, αφιερώματα, Μουσικές Παραγωγές, Ενημερωτικές εκπομπές και Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά το καθημερινό πρόγραμμα του “Yellow Radio”, το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Παρατηρήσεις, προτάσεις και επισημάνσεις, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Στόχος μας η ενεργοποίηση και συσπείρωση γύρω από το Yellow Radio, κάθε… Κίτρινου φιλάθλου/οπαδού.

ΤΟ “Yellow Radio” ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ & ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ…!!!

Μία (φαινομενικά) «ετερόκλητη» παρέα σαραντάρηδων ΑΡΕΙΑΝΩΝ, αποτελούμενη από διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, που όμως μοιράζονται έναν κοινό στόχο, το ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ… Σουρωτή, Κορδελιό, Ευκαρπία, κέντρο, Τριανδρία, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Αγγελοχώρι-άνθρωποι από κάθε σημείο της Πόλης του Θεού…

Ιδιωτικός υπάλληλος, κτηνοτρόφος, έμπορος, δικηγόρος, πωλητής, επιχειρηματίας, τυπογράφος, αρχιτέκτονας-άνθρωποι κάθε επαγγέλματος…

Το συνεκτικό στοιχείο αλλά και ζητούμενο όλων μας: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΡΗ.- Για να το υλοποιήσουμε, η… «φιλοσοφία» μας απλή: «Συμβάλλουμε ΟΛΟΙ (όσο δύναται ο καθένας) οικονομικά στη κοινή μας προσπάθεια, καταθέτουμε ΟΛΟΙ χρόνο, ιδέες, προσωπική εθελοντική εργασία, δεν αποσκοπούμε σε κανενός είδους ωφέλεια.-»

Και εγένετο… YELLOW RADIO. Εθελοντικά, Ανιδιοτελώς, Συμμετοχικά.-

Γίνε και συ ένας από εμάς-απευθύνσου ΤΩΡΑ στο σύλλογο φίλων Yellow Radio και στήριξε τη προσπάθεια.

Λίγα λόγια για το ραδιοφωνό μας…

Το “Yellow Radio” γεννήθηκε στα δύσκολα και είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα, ένα μοναδικό στο είδος του ραδιόφωνο που κατάφερε να συνδυάσει τον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα, με την συμμετοχή και την αξιοπιστία επαγγελματιών δημοσιογράφων, εκ των κορυφαίων και πιο αναγνωρίσιμων στον χώρο της ενημέρωσης.

Διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων Yellow Radio και μέσα στο πενταετές οδοιπορικό του κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ακροατών φιλάθλων του Άρη, αλλά και την αναγνώριση ακροατών που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Ήταν μια πορεία που βασίστηκε στην σκληρή δουλειά, την ειλικρίνεια και την ανεξαρτησία, αλλά και την εγκυρότητα, στοιχεία που αποτελούν τα εφόδια-χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μεταδόσεις αγώνων, αθλητικές ενημερωτικές εκπομπές,  εκπομπές με την συμμετοχή των ακροατών, αφιερώματα, μουσικές παραγωγές, γενικότερες ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και εξειδικευμένες όπως είναι αυτές για το στοίχημα.

Είναι το μοναδικό ραδιόφωνο στην ελληνική επικράτεια που καλύπτει πλήρως με ζωντανές παραγωγές όλο το ρεπορτάζ που αφορά τον ποδοσφαιρικό, μπασκετικό Άρη, αλλά και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και συνολικά στο ραδιοφωνικό-δημοσιογραφικό γίγνεσθαι που ένα ραδιόφωνο τόλμησε και πέτυχε να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ ενός συλλόγου και να μην το κρύβει, έχοντας απαράβατο κανόνα-αρχή: την σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία των ακροατών με την απόλυτη δεοντολογία και εγκυρότητα.

Την δημοσιογραφική ομάδα αποτελούν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜΘ και ΕΣΗΕΑ, όπως οι Γιώργος Τότσικας, Δημήτρης Οσσανλής, Χρήστος Γκάλης, Νίκος Οικονόμου, Πάρης Τρικαλιώτης, Ιάσων Μίσχος, Βασίλης Κεχαγιάς, Πόπη Αστεριάδου, με την συνεργασία από την Αθήνα του Αντώνη Καρπετόπουλου, Μιχάλη Λεάνη και Γιώργου Σπέντζου.

Οι ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου, καθημερινά καταγράφουν μεγάλες ακροαματικότητες βασιζόμενες στις αποκλειστικές ειδήσεις σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του Άρη, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις που απασχολούν τα μέσα όλης της Ελλάδας, παράγοντας πρωτογενές δημοσιογραφικό προϊόν, υψηλού επιπέδου.

Υπολογίζεται ότι μόνο στα τελευταία δυο χρόνια έχουν φιλοξενηθεί από τις εκπομπές του Yellow Radio πάνω από 400 καλεσμένοι σε συνεντεύξεις, προερχόμενοι από όλα τα επίπεδα της αθλητικής πυραμίδας (πρόεδροι, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές κτλ), αλλά και από πολλά άλλα στρώματα της κοινωνίας, της οικονομίας, πολιτικής και των επιστημών, ανάλογα με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Το Yellow Radio επίσης, είναι παρόν σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες του Άρη σε επαγγελματικό επίπεδο, καλύπτοντας τόσο το Pre Game των αγώνων, την εξέλιξη των παιχνιδιών λεπτό προς λεπτό με ζωντανές μεταδόσεις, αλλά και το «τρίτο ημίχρονο» με τις δηλώσεις, ρεπορτάζ κτλ. Μια μοναδικότητα που του έχει χαρίσει μεγάλες πρωτιές στην ακροαματικότητα, έχοντας γίνει συνείδηση στον φίλαθλο κόσμο.


Back to top button
Close
Close