Ποδόσφαιρο

Ατλαμάζογλου: “Δεν είναι αχάριστος ο Τάτος αλλά έκανε τρία χρόνια υπομονή”

O νομικός του Ανδρέα Τάτου Πάρης Ατλαμάζογλου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αν συνεχίζει να είναι νομικός σύμβουλος του Άρη:

Έχει διακοπή η συνεργασία από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τι συμβαίνει με το θέμα του Ανδρέα Τάτου:

Υπάρχει μια οφειλή εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και βγάλαμε την διαταγή πληρωμής. Έχει εκδοθεί από το μονομελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης όταν έχουμε αξιόγραφα δεν μπορούμε απευθυνθούμε στα αθλητικά δικαστήρια πηγαίνουμε στα πολιτικά. Είναι μια οφειλή που προκύπτει από αθλητικό συμβόλαιο και για την εξόφληση αυτή της οφειλής έχουν εκδοθεί συναλλαγματικές, άρα το μόνο αρμόδιο δικαστήριο είναι ή το ειρηνοδικείο ή το μονομελές πρωτοδικείο λόγω ποσού.

Αν αυτό επηρεάζει και την αδειοδότηση του Άρη για την νέα χρονιά:

Δεν κρίνω σκόπιμο να συζητήσουμε αυτό το θέμα το γνωρίζει πολύ καλά η ΠΑΕ αυτό.

Για το αν θα κινηθεί νομικά σε αθλητικό επίπεδο ο Τάτος:

Πρόθεση μας είναι να λυθεί το θέμα με το καλύτερο δυνατό τρόπο, αν υπάρξει αδιέξοδο θα εξαντλήσουμε όλες τις διόδους που έχουμε.

Εγώ θα ήθελα να αντιστρέψω την ερώτηση και θα σας πω, είναι αχαριστία να περιμένει 3 χρόνια ο ποδοσφαιριστής να εισπράξει τα χρήματα του; Από το 2015 ίσως δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής που δεν έχει δείξει τόσο μεγάλη ανοχή στην ομάδα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει χαρίσει και ένα μεγάλο ποσό. Συμφώνησε με την ΠΑΕ να μην το λάβει, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα, από εκεί και πέρα περιττεύουν τα σχόλια. Όταν έχεις μια νόμιμη αξίωση, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο νόμος να αποτελεί λόγο διακοπής σχέσεων με τον Άρη

Ίσα ίσα θα έλεγα ότι ο Άρης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή για το ποσό αυτό και για το καθήκον που έκανε ο παίκτης στην ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν από το 2015 δείχνεις ανοχή στο τέλος καταντάει ενοχή για εσένα τον ίδιο, μετά από ένα σημείο, υπήρχε επικοινωνία και ένα πολύ καλό πεδίο συνεννόησης και νομίζω ότι θα λυθεί το θέμα εσωτερικά, θα δείξουμε κατανόηση και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια, αν από εκεί και πέρα αν δούμε ότι αυτά που συμφωνούμε δεν τηρούνται, θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας και δεν γίνεται κακός κάποιος γιατί ασκεί το νόμιμο δικαίωμα του.

Αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να ακούγεται δεν είναι κακός ο Τάτος επειδή του οφείλει η ομάδα και ασκεί το δικαίωμα του και ο οποιοσδήποτε παίκτης και δεν σκεφτόμαστε ότι ο παίκτης αυτά τα λεφτά μπορεί να τα έχει ανάγκη.

Για να αποσαφηνίσουμε κάθε σημείο που υπάρχει, την υπόθεση την χειρίζομαι εγώ αποκλειστικά, είχα πολλές συζητήσεις με τον πρόεδρος της ΠΑΕ, έδωσε ένα ποσό των 8.550 ευρώ και πλήρωσε την μια συναλλαγματική, πλην όμως οι άλλες συναλλαγματικές δεν πληρωθήκαν, η ΠΑΕ μίλησε με τον ποδοσφαιριστή λίγες φορές και μετριούνται στα δάχτυλα του χεριού, την παρέπεμπε όμως σε εμένα, εγώ μιλάω με τον κύριο Καρυπίδη και δεν είμαι απέναντι από την ομάδα φυσικά.

Για το θέμα που υπάρχει με τον Άρη και την Ελαζίκσπορ:

Εκεί ο Άρης έχει δίκιο και πρέπει να εισπράξει το ποσό που συμφωνήθηκε, είναι δυο τελείως διαφορετικά θέματα. Όταν έγινε η μεταγραφή όντως συμφωνήθηκε η ομάδα να δώσει ένα ποσό και δεν εισέπραξε ακόμη αυτό ο Άρης. Είναι νομικό δικαίωμα και του οφείλει η ομάδα τα λεφτά. Και οι δύο πλευρές έχουν δικαιώματα.

Οι λόγοι που αποχώρησε από νομικός σύμβουλος του Άρη:

Επαγγελματικά τυγχάνει να είμαι απέναντι, ανθρώπινα και συμβουλευτικά όμως είμαι στο πλευρό του Άρη, είμαι επαγγελματίας δικηγόρος και από την στιγμή που ξεκαθάρισα την θέση μου απέναντι στην ομάδα, μπορώ να ασκώ τα καθήκοντα μου ανεπηρέαστος. Ήταν καθαρή η σχέση μου με την ομάδα, μίλησα με τον πρόεδρο λύσαμε την συνεργασία μας και ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του, είναι θέμα αρχών, είναι κάποια πράγματα που λέγονται και κάποια πράγματα που δεν λέγονται.

Αυτό που έχω να πω, είναι ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει τις οικονομικές υποχρεώσεις, από εκεί και πέρα και οι παίκτες τραβάνε το δικό τους κουπί, η ομάδα δεν ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα και ξέρουμε τους λόγους όλοι και του τι είχε συμβεί, την χειρίστηκα εγώ ο ίδιος, αλλά δυστυχώς υπήρχαν κάποια εμπόδια τα οποία δεν μπορούσαμε να τα νικήσουμε, είχε να κάνει και με την αδειοδότηση.

Τι έγινε το καλοκαίρι με την αδειοδότηση και την υπόθεση του Λεβαδειακού:

Θέλω να είναι ξεκάθαρη η θέση μου, άρα λοιπόν γνωρίζω τα τεκταινόμενα, δεν υπήρχε καμία αδικία έναντι του Ηρακλή, η ίδια η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της, και το δεύτερον ο Λεβαδειακός ήταν στην Α’ Εθνική και ήταν τρίτος ο Άρης, πλην όμως ότι η ομάδα είχε θέμα με την αδειοδότηση και δεν μπορούμε να το παραλείψουμε αυτό.

Εγώ δεν αντιλήφθηκα κάποια αβάντα αντιλήφθηκα τρείς αρεοπαγίτες, οι οποίοι έκριναν σύμφωνα με αυτά που έβλεπαν, η μόνη ερώτηση η οποία μου απεύθυναν είναι η εξής: Ο Άρης θα πάρει αδειοδότηση; Και απάντησα ότι το θέμα εκκρεμή ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής και δεν έχει εγκριθεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την πάρει. Έκριναν για κάποιους λόγους δικούς τους αυτό το θέμα, όμως έχει τελειώσει, θα το κρίνει η ιστορία, το θετικό είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να τερματίσει πρώτη και να ανέβει στην Α Εθνική. Το θέμα της αδειοδότησης όπως και τα αλλά θέματα της ΠΑΕ, τα τρέχουν οι αρμόδιοι, γιατί πρέπει οι υπόλοιποι να αφιερώσουν κόπο και χρόνο για να εξετάσουν το θέμα της αδειοδότησης του Άρη, να φροντίσει να τακτοποιήσει τα θέματα του, για να μην έχει θέμα με την αδειοδότηση.

Για το θέμα με τον Ταυλαρίδη αν έχει κλείσει:

Σε μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει το θέμα, υπάρχει μια ακόμη δόση το ποσό των 20.000 ευρώ που θα κλείσει στις 30 Ιανουαρίου εντός του 2018. Όπως και του Τάτου που είναι μέχρι της 31 Δεκεμβρίου. Οι ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τις υποχρεώσεις που έχουν αλλά παρατηρώ ότι όταν δεν μπορούν να κάνουν κάτι φταίνε όλοι οι άλλοι.

Πρέπει η προφορική υπόσχεση να λάβει σάρκα και οστά, επαναλαμβάνω δεν θέλω να ακούω ότι είναι κακός ο παίκτης, επειδή αξιώνει τα νόμιμα δικαίωμα του, πρέπει κάποτε να ξεχωρίσουμε τα πράγματα, υπάρχουν υποχρεώσεις ομάδας και ποδοσφαιριστή το οικονομικό θέμα είναι ένα θέμα που καίει την ομάδα και όταν δεν μπορούν να πληρώσουν τον παίκτη, ρίχνουν το βάρος ευθύνης στον ίδιο. Ο Ανδρέας έχει δείξει μεγάλη υπομονή και ανοχή από το 2015 και αυτό τα λέει όλα.

Κάναμε εχθές μια συζήτηση και θα τα πούμε και από κοντά με τον κύριο Καρυπίδη, τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε και από κοντά. Έχουμε περάσει στο στάδιο της εκτέλεσης, δεν μπορούμε να διακανονίζουμε και να ανανεώνουμε την οφειλή και η καλή πρόθεση να γίνει με πράξεις. Η διαίσθηση μου λέει ότι όλα θα πάνε καλά, οπότε ο κόσμος του Άρη δεν πρέπει να ανησυχεί δεν υπάρχει διάθεση να πάθει κακό η ομάδα, εμείς θέλουμε να βρεθεί μια λύση να πάρουμε τα χρήματα μας και η ομάδα να ανεβεί στην Α Εθνική.

Για τα αγωνιστικά του Άρη:

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν μου αρέσει, να λέμε αλήθειες, τώρα απλά είναι τυχερός γιατί οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι στο επίπεδο που έπρεπε να είναι, τυγχάνει να νικάει αλλά ως αγωνιστική παρουσία εμένα δεν με ικανοποιεί προσωπικά. Επαναλαμβάνω ότι ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια, θέλω να είμαι δίκαιος, δεν μπορώ να αδικήσω τον κύριο Καρυπίδη που κάνει προσπάθεια να τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες και ίσως πρέπει να υπάρχουν και άλλοι βοηθοί δίπλα του, έτσι ώστε να οδηγήσει το καράβι του Άρη με ασφάλεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

2 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!(ΒΛΕΠΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΡΑΝΤΑ Κ.Α)ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button