Μπάσκετ

Ταρνατώρος: “Πρέπει να ακολουθήσουμε επιθετική πολιτική”

Ο πρώην έφορος του Άρη Φάνης Ταρνατώρος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το θέμα του προπονητή:

Το θέμα του Γιαννάκη ας το αφήσουμε στην άκρη γιατί δεν είναι το πρωτεύον για να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε, το θέμα είναι το διοικητικό, όπως ξέρετε καράβι χωρίς καπετάνιους δεν γίνεται.

Για την σημερινή συνάντηση του ερασιτέχνη:

Γίνεται μια προσπάθεια με πρωτοβουλία του ερασιτέχνη, θα μαζευτούν όσοι διοικούσαν και θα διοικήσουν και θα κλειδώσουμε την πόρτα, αν δεν βγει ένα σχήμα μέσα από όλη αυτή την ιστορία και όχι τόσο διοικητικό αλλά να είναι όλοι μαζί  μια γροθιά και να αποφασίσουν για το καλό του Άρη δεν θα φύγει κανένας.

Ο Άρης έχει τεράστια προβλήματα, κανείς από τους 2 υποψήφιους δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του και ότι και να γίνει θα κρατήσει για δύο μήνες το πολύ, θα είναι προσωρινό, άρα λοιπόν και οι δυο μαζί, τους δυο μήνες μπορεί να τους κάνουν τέσσερις και έχει ο θεός.

Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουν να γίνουν μια γροθιά δεν έχουμε σωτήρια και μεγάλο παράγοντες και το ξέρουμε όλοι αυτό.

Γι’ αυτό είπα ότι αν μπούμε στην διαδικασία ο καθένας τραβάει ένα δρόμο μόνος του θεωρώ δεν θα βρεθεί λύση, ο Λάσκαρης παίζει το παιχνίδι που παίζει και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο αν μπορεί  να τις δώσει τις μετοχές που έχει γι’ αυτό καλέστηκαν σήμερα 6 νομικοί για να δούμε και από εκεί πως μπορεί να γίνει, γιατί πρέπει να καθαρίσει το τοπίο και πρέπει να βρούμε τρόπο να του πάρουμε τις μετοχές του Λάσκαρη.

Το μυστικό είναι το εξής, πρέπει εμείς να αναλάβουμε το παιχνίδι, γιατί αν περιμένουμε από τον Λάσκαρη, θα πηγαίνουμε από  μέρα σε μέρα και ούτω κάθε εξής και καταλαβαίνετε ότι θα έρθει η απόλυτη καταστροφή, πρέπει να γίνει επιθετική πολιτική, νομικά από ότι ξέρω, υπάρχει τρόπος μέσω της επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού να αποδείξει ο Άρης ότι η μεταβίβαση των μετοχών ήταν παράνομη με ίσως έγγραφα πλαστά και να μπούμε στην διαδικασία να τις πάρουμε και έτσι  να πιεστεί και ότι αν αποδειχτεί τα έγγραφα που πήρε από την ΚΑΕ δεν ήταν τα νόμιμα και έχοντας ήδη ένα πρόβλημα στην πλάτη του, μήπως έρθει αυτός επάνω μας.

Πολλά χαρτιά που κατέθεσε στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν ήταν νόμιμα λέγεται αντιστροφή των μετοχών δηλαδή να επιστρέψουν οι μετοχές στους κατόχους τους.

Αυτό είναι το νούμερο ένα και έπρεπε να ξεκινήσουμε εχθές την διαδικασία, να μην περιμένουμε τον κύριο Λάσκαρη, πρέπει να εξαντλήσουμε τα δικά μας περιθώρια και να είμαστε εμείς μπροστά από τις εξελίξεις, γιατί ίσως να μην μπορεί να τις δώσει και να είναι δεσμευμένες οι μετοχές, είχε βγει κάποτε ο κύριος Παπακυριάκης ας βρεθεί ποιος είχε τις μετοχές και εγώ εγγυώμαι ότι θα τις πάρει και είναι ελεύθερες και τώρα είναι εξαφανισμένος ας έρθει να μας πει τον τρόπο.

Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, τα χαρτιά τα οποία τις κατέθεσαν,  βάσει των χαρτιών αυτών, έδωσε την άδεια, αν οι δικοί μας νομικοί αποδείξουν ότι τα χαρτιά αυτά οποίαν προσκόμισαν, δεν ήταν τα σωστά ή ήταν παράνομα ή οτιδήποτε τότε αυτομάτως γίνεται αντιστροφή των μετοχών.

Ποιοι κλήθηκαν να είναι σήμερα:

Όλοι όσοι διοίκησαν, όσοι θα διοικήσουν, 6 νομικοί και όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουνε τον σύλλογο, γιατί αυτός είναι ο στόχος γιατί αν βγούνε δυο διαφορετικές στάσεις θα είναι αποτυχία όλο αυτό.

Είναι πάρα πολύ απλό, αν ακολουθήσουμε έναν κανόνα και αν είμαστε όλοι αυτοί εκεί και βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από τον Άρη θα βρεθεί λύση, αν κάνουμε το αντίθετο δεν θα βρεθεί η ανάλογη λύση. Αν μιλάει ο καθένας και μπορεί να λύσει το όποιο θέμα, δεν υπάρχει περίπτωση να την λύση ο καθένας μονός του κι σας το λέω εγώ με την εμπειρία που έχω, θέλει να γίνουμε όλοι μια γροθιά.

Για το πότε μιλήσατε με τον κύριο Λάσκαρη ή αν επικοινώνησε με κάποιον:

Ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του, έχουμε να επικοινωνήσουμε μια εβδομάδα,  την μια φορά αφήνει να εννοηθεί ότι θα βαφτίσει τον Αρβανίτη πρόεδρο,  είναι εξαφανισμένος,  εμείς πρέπει να είμαστε μπροστά του και να μας κυνηγάει όχι να περιμένουμε τον Νίκο Λάσκαρη. Κάνεις από αυτούς δεν ήταν Αρειανός, αυτοί έβλεπαν τον Άρη σαν μια επιχείρηση.

Για τη γενική συνέλευση και αν μπορεί να υπάρξει προοπτική:

Αποφάσισε ο ερασιτέχνης να κάνει μια έκτακτη γενική συνέλευσή την Κυριακή και παρακαλώ πολύ να παρευρεθούν όλοι, γιατί θα παίξει ρολό η ποσότητα του κόσμου, αλλά πρέπει να είμαστε πολλοί, γιατί δεν θα καταφέρουμε να περάσουμε το μήνυμα που θέλουμε απέναντι στον Λάσκαρη με 100 άτομα.

Ποια η στόχευση της γενική συνέλευσης:

Να παρθούν αποφάσεις πλέον από γενική συνέλευση, για να νομιμοποιήσουνε να έχουνε από πίσω τους μια έκτακτη γενική συνέλευση και την απόφαση της και Δευτέρα πρωί να ξεκινήσουνε τις διαδικασίες, να δούμε ότι ο λαός του Άρη πήρε τα ηνία και μίλησε γι’ αυτό πρέπει να είναι κόσμος την Κυριακή στην συνέλευση και να παρθούν κάποιες σωστές αποφάσεις να πει και ο καθένας την γνώμη του και την άποψη του ελεύθερα.

Για το δάνειο και ότι δάνεισε χρήματα ο Νίκος Λάσκαρης:

Αυτός για να εκβιάσει την κατάσταση ακόμη παραπάνω τα χρήματα που έβαλε στον Άρη θέλει να τα  κάνει πιθανή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που και από εκεί αν δεν έπαιρνε μέρος, θα μπορούσαμε να του πάρουμε τις μετοχές να τις μετοχοποιήσει.  Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

Πρέπει να δούμε τα χαρτιά στην ΚΑΕ, δεν έχει πάρει το λογιστήριο κανένας στα χέρια του, να ψάξει τι γίνεται. Έχω ακούσει τα όργια, ότι χρεωνόταν στον Άρη τα πάντα και σπίτια και αυτοκίνητα, πρέπει να βγούμε από τη λούμπα, είναι πολύ δύσκολο, όσες πιθανότητες μας έχουν μείνει,  πρέπει να τις εξαντλήσουμε ενωμένοι και μονιασμένοι .

Για που θα γίνει η σημερινή συνάντηση:

Στα γραφεία του ερασιτέχνη, θα είναι παράγοντες, νομικοί, πρώην μέτοχοι, όλοι, δεν υπάρχει επιλογή, απλά δεν γίνεται να γίνει με 200 άτομα, θα γίνει με λίγα άτομα για να παρθούν σωστές αποφάσεις, δεν θα βγει κανένας αν δεν βρεθεί η λύση, είμαστε όλοι εκεί για το καλό του Άρη, όχι για προσωπικές προβολές και υποθέσεις, αν βάλουμε το κεφάλι κάτω από τον Άρη θα βρεθεί λύση .

Σήμερα θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί γιατί πρέπει να γίνει η πρώτη και μετά η δεύτερη, η πρώτη θα είναι την Πέμπτη, ο καθένας που θα έρθει στο πάλε ντε σπορ, θα υπάρχει ταμίας του ερασιτέχνη να κάνουν μια εγγραφή με πολύ λίγα λεφτά, είναι 25 ευρώ η εγγραφή και 20 κάθε χρόνο, για να έχει και λόγο και ψήφο και να πάρουμε μια απόφαση, σας είπαμε με 100 και 200 άτομα  θα είναι μια αποτυχία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΡΝΑΤΩΡΟΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο λασκαρης.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.Π.Χ ΓΡΑΝΤΑΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΡΕΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ. ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button