Γενικά

«Πόλεμος» Καμμένου – ΠΑΜΑΚ για τα ναρκωτικά στα Πανεπιστήμια!

Μέτωπο ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία και τον υπουργό Εθνίκης Άμυνας Πάνο Καμμένο φαίνεται να ανοίγει τις τελευταίες ώρες, ύστερα και από την επίθεση που εξαπέλυσε ο υπουργός ενάντια στο Ίδρυμα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έγινε στα πλαίσια της ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Σε μία προσπάθεια… ελιγμών, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση στο ΠΑΜΑΚ, ειδικά στο τμήμα που γίνονται οι πολιτικές δημοσκοπήσεις αλλιώς δεν εξηγούνται τα αποτέλεσμα».

Η επίθεση του Πάνου Καμμένου δεν έμεινε αναπάντητη από τη διοίκηση του ΠΑΜΑΚ που το ίδιο απόγευμα τόνισε σε δήλωση της ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού και κάλεσε τον υπουργό να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα ναρκωτικά στα ΑΕΙ, δήλωσε ότι «στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση και ειδικά εκεί που κάνουν τις μετρήσεις των κομμάτων, αλλιώς δεν εξηγείται…».

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θεωρούν ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός.

Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό. Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. υπουργός θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει.

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

4 Σχόλια

  1. Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα η καθιστική διαμαρτυρία καθηγητή του ΠΑΜΑΚ – τι καταγγέλλει-ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    https://gvoskop.wordpress.com/2017/10/19/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-3%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button