Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η 18αδα του Άρη για την Βέροια

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Δημήτρης Σπανός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Βέροια για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (31/01, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

«Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

2 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΠΑΝΟ. ΞΕΡΩ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟ ΕΝΕΝΗΚΟΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΤΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button