Βόλεϊ

Νικολός: «Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου στη Μίκρα για να σώσουμε τη χρονιά στο βόλεϊ»

Για το παιχνίδι σωτηρίας του Άρη κόντρα στην Κομοτηνή :

Δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά είναι το τελευταίο ματς και είναι όντως δίχως αύριο, είναι play-out και στην σειρά των αγώνων είμαστε 1-1 οπότε όποιος κερδίσει αύριο με τον Άρη να έχει το πλεονέκτημα της έδρας παραμένει στην πρώτη κατηγορία και αυτός που θα χάσει υποβιβάζεται στην Α2.

Για την ψυχολογία που πήρε η ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή:

Περισσότερο διαφορά ψυχολογίας είναι το ζήτημα, πρέπει βέβαια να ομολογήσω οτι η ομάδα και στην Κομοτηνή έχασε το σετ για μια λεπτομέρεια και επίσης γιατί σύστημα είναι κάπως περίεργο η βαθμολογική διαφορά όταν τελειώσαμε το πρωτάθλημα ήτανε πολύ μεγάλη με την Κομοτηνή. Από κάποιες καραμπόλες αποτελεσμάτων ο Άρης θα μπορούσε να είχε βγει από πρώτος μέχρι τέταρτος και τελικά βγήκε τέταρτος για υπό παίζει και με τον πέμπτο για το ποιος θα πέσει . Έτσι οδηγηθήκαμε στα play-out, τώρα η ψυχολογία των παικτών έχει βελτιωθεί , έδειξαν χαρακτήρα και θεωρώ οτι τώρα μέσα στην έδρα μας και με παρουσία λίγο περισσότερου κόσμου θα ανέβουν και τα παιδιά περισσότερο.

Για το πόσο απαραίτητη είναι η βοήθεια του κόσμου:

Πρέπει ο κόσμος και στο βόλεϊ να βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια. Το ματς αυτό ήταν για Κυριακή λόγω όμως του ντέρμπι του ποδοσφαίρου και κάτι άλλων αγώνων που είχε ο ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε και από την ΕΟΠΕ και από την αστυνομία για την Τρίτη στις 5 που δεν υπάρχει καμία αγωνιστική δραστηριότητα οπότε καλό θα ήταν να σπρώξουμε και να βοηθήσουμε για να σωθεί η χρονιά φέτος και του χρόνου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Για το οτι η ομάδα θα πάει χρόνια πίσω αν δεν έρθει αυτή η νίκη :

Θα πάει χρόνια πίσω και δεν το αξίζει ούτε για την προσπάθεια τη φετινή αξίζει να τελειώσει έτσι η χρονιά

Για τα επεισόδια που έγιναν στην Κομοτηνή απο την πλευρά των αντιπάλων :

Σε αυτά τα παιχνίδια που είναι play-out και με μία ομάδα που είναι αξιόλογη αγωνιστικά υπάρχει πάρα πολύ ένταση. Η ένταση αυτή υπήρχε και στον πρώτο αγώνα στην Μίκρα, οι παίκτες ήταν και αυτοί σε μεγάλη ένταση το ίδιο συνέβη και στην Κομοτηνή, καλό θα ήταν να κατεβάσουμε λίγο τους τόνους, να δούμε που βρίσκεται το κάθε σωματείο και να προστατέψουμε και την ομάδα και την έδρα μας. Όντως επειδή ήμουν παρών και στα δύο παιχνίδια είχαν μεγάλη ένταση και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής:

O Άρης δεν έχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής , από παίκτες στον δεύτερο γύρο κράτησε τους δύο Κουβανούς και εδώ πάλι τον χτύπησε η ατυχία γιατί ο Άλμπο που ήταν παίκτης Α1 και έκανε τη διαφορά, τραυματίστηκε όλως τυχαίως στον αγώνα της κανονικής διάρκειας με την Κομοτηνή μάλιστα στην τελευταία φάση και έτσι στερηθήκαμε τις υπηρεσίες του και από τους υπόλοιπους αγώνες της φάσης αυτής και από τα play-out δηλαδή είμαστε με έναν παίκτη λιγότερο ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι αυτή μεταγραφές και αλλαγές δεν μπορείς να κάνεις άρα πηγαίνεις με αυτούς που έχεις με τον ένα Κουβανό και με τους Έλληνες που τα παιδιά δίνουν αυτό που μπορούνε.

Για το αν υπάρχει είσοδος για τον συγκεκριμένο αγώνα:

Υπάρχει μία μικρή είσοδος αλλά υπάρχουν και διαρκείας, θα δούμε τι θα κάνουμε σε αυτό το θέμα, κανονικά τα εισιτήριο του βόλεϊ είναι 5 ευρώ για όσους δεν έχουν διαρκείας. Κάνω μία έκκληση όσοι μπορούν να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα γιατί το χρειάζεται και δεν της αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται, να μείνει βέβαια πρώτα κατηγορία και μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σε μία υγιή βάση ο στόχος είναι η άνοδος ήδη φέτος έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον Α.Σ γιατί το τμήμα εκεί ανήκει πληρώθηκε πολύ μεγάλο μέρος των χρεών περασμένων ετών και αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πληρωμένη δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που να αντικατοπτρίζουν αυτή την αγωνιστική κατάσταση. Ο Α.Σ έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια όσον αφορά παλιά χρέη και τώρα η ομάδα είναι τακτοποιημένη σχεδόν στο έπακρο άρα βγάζει υγεία στο οικονομικό κομμάτι για να κάνει το επόμενο βήμα.

Για το σε τι βαθμό έχουν εξοφληθεί τα παλιά χρέη :

Έχει εξοφλήσει στο μέγιστο βαθμό περίπου 80% όλους του ιδιώτες αθλητές, προπονητές κ.τ.λ Βρίσκεται σε μία ρύθμιση για τα έξοδα προς το δημόσιο και το ΙΚΑ η οποία είναι λογική. Ο Α.Σ έχει εξοφλήσει και την φετινή ομάδα, δεν υπάρχουν οικονομικά κενά, οι παίκτες δεν είναι απλήρωτοι. Όσοι προσπάθησαν να στελεχώσουν τη διοίκηση οι άνθρωποι με το πλεόνασμα τους έχουν τακτοποιημένη την ομάδα άρα φέτος το ζήτημα είναι αγωνιστικό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button