Ποδόσφαιρο

Δεν άλλαξαν τα δεδομένα με τη λήξη του πρώτου γύρου των πλέι οφ

Με τη νίκη της ΑΕΚ στα Γιάννενα η κατάσταση στη «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη έμεινε αμετάβλητη μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των πλέι οφ, με τον Άρη να έχει το πλεονέκτημα για την τρίτη θέση.

Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος εδραιώθηκε στην τρίτη θέση με 53 βαθμούς και δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι το φαβορί για να την καταλάβει. Θυμίζουμε πως η τρίτη θέση είναι και η τελευταία που οδηγεί εγγυημένα στην Ευρώπη και στα προκριματικά του Europa Conference League, καθώς πάντα υπάρχει η εκκρεμότητα του Κυπέλλου, όπου αν ο Παναθηναϊκός το κατακτήσει, θα καπαρώσει αυτόματα το ένα εισιτήριο.

Αυτό είναι και το πλεονέκτημα των πράσινων κόντρα στους άλλους δύο διεκδικητές, αν και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε των πλέι οφ, καθώς θα παίξει εκτός έδρας με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Όσο για την ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή είναι στη χειρότερη θέση, με το διπλό στα Γιάννενα πήρε μία σημαντική ανάσα, αλλά θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει και κανένα ντέρμπι, εκείο όπου σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και κερδίσει από σπάνια, έως ποτέ, αν θέλει να τερματίσει στην τρίτη θέση και να μην μπει σε περιπέτειες.

Η βαθμολογία των playoffs:

Ολυμπιακός 70
ΠΑΟΚ 59
Αρης 53
Παναθηναϊκός 51
ΑΕΚ 51
ΠΑΣ Γιάννινα 43

Το πρόγραμμα των πλέι οφ:

6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Αρης
Ολυμπιακός-ΠΑΣ

7η αγωνιστική

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αρης-Ολυμπιακός
ΠΑΣ-ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική

ΑΕΚ-ΠΑΣ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Άρης

9η αγωνιστική

Αρης-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ

10η αγωνιστική

ΑΕΚ-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ-Άρης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button