ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Πώς ένας Τσέχος έγινε Αρειανός χωρίς να πατήσει στη Θεσσαλονίκη!

Μία ιστορία για το πως ένας Τσέχος δημοσιογράφος έγινε Αρειανός από μικρό παιδί!

Ο Τσέχος δημοσιογράφος Μάικλ Ντούρτσακ έχει μία συγκεκριμένη αγάπη στην Ελλάδα και αυτή δεν είναι άλλη από τον Άρη. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η σχέση δημιουργήθηκε χωρίς να φτάσει καν κοντά στη χώρα μας!

Πιο συγκεκριμένα ο Ντούρτσακ όταν ήταν ακόμη μικρός και έκανε πληροφορική στο σχολείο συνειδητοποίησε ότι ο ίδιος ξέρει περισσότερα πράγματα από τον δάσκαλο του και προτίμησε να περάσει την ώρα του στο YouTube.

Εκεί έπεσε τυχαία πάνω σε μερικά βίντεο του κόσμου του Άρη και στις ατμόσφαιρες που οι κιτρινόμαυροι έφτιαχναν στο Αλεξάνδρειο και αυτό ήταν κάτι που δεν έμοιαζε με οτιδήποτε άλλο είχε συναντήσει! Έτσι ουσιαστικά από μερικά βίντεο στο YouTube ο… κόσμος του Άρη έκανε τον Ντούρτσακ Αρειανό!

Ο ίδιος προσπαθεί -και καταφέρνει- να έρχεται συχνά στην Ελλάδα και λέει ότι η ατμόσφαιρα του γηπέδου του Άρη δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο στην Ευρώπη…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button