Ποδόσφαιρο

Εκτός Champions League ο Ολυμπιακός

Το όνειρο του Ολυμπιακού για το Champions League έσβησε στην Ολλανδία. Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 80′, ηττήθηκαν 2-1 από την Ναϊμέγκεν στην παράταση, με τον Εμρέ Μορ να τιμωρεί στο 95ο λεπτό τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα συνεχίσουν στη League Phase του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 46ο λεπτό με τον Ελ Κααμπί, έπειτα από ενέργεια του Σα, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Ναϊμέγκεν να διώξει στο σημείο που βρισκόταν ο Μαροκινός στράικερ.

Οι Ολλανδοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 70ο λεπτό με πλασέ του Λίνσεν, έπειτα από ασίστ του Τάνιτς σε μία γρήγορη μετάβαση των Ολλανδών.

Οι Πειραιώτες έμειναν με δέκα παίκτες στο 80ο λεπτό, εξαιτίας αποβολής του Φορτούνη, έπειτα από παρέμβαση του VAR. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί που ο Μορ έδωσε την πρόκριση στη Ναϊμέγκεν με γκολ στο 95′.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button