Ερασιτέχνης

Τότε παίζει το πόλο την πρόκριση του στο Final4

Η ώρα να παλέψει η ομάδα της υδατοσφαίρισης του Άρη για την είσοδο της στο Final4 της Α2 έχει πλέον φτάσει, με τους κιτρινόμαυρους να κατεβαίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ώστε να διεκδικήσουν την μια από τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλο με αντιπάλους το Περιστέρι, τον Νηρέα Γέρακα και τον ΟΦΘ.

Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα ξεκινάνε με 2 βαθμούς αυτό το μίνι πρωτάθλημα, έναν λιγότερο από το περιστέρι και έναν περισσότερο από τον Νηρέα Γέρακα.

Συγκεκριμένα ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 19:00 τον ΟΦΘ, το πρωί της Κυριακής στις 10.30 την ομάδα του Νηρέα στο κολυμβητήριο του Γέρακα και την ίδια μέρα και πάλι στις 17:00 την ομάδα του Περιστερίου.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο του Γέρακα στην Αθήνα σε άλλη μια τραγελαφική ιστορία που καταδεικνύει για άλλη μια φορά το ποιους θέλει και ποιους όχι στην Α1 η διοίκηση της υδατοσφαίρισης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button