Ερασιτέχνης

Και ξαφνικά…τρεις πλευρές για το γυναικείο μπάσκετ

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο γυναικείο μπάσκετ του Άρη μιας και ξαφνικά έχουν εμφανιστεί τρεις πλευρές για να αναλάβουν την ομάδα.

Μπορεί οι άνθρωποι που ολοκλήρωσαν την χρονιά να είχαν πάρει το χρίσμα από τον ερασιτέχνη για να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτήν και την νέα σεζόν φαίνεται όμως πως ένα 20ήμερο μετά όλα είναι…στον αέρα.

Συγκεκριμένα έχουν προκύψει δυο ακόμη προτάσεις για το τμήμα, με την μια να είναι γνωστό ότι εξέφρασε το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό, με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή κ.Λαμπρόπουλο να έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ανθρώπων δίπλα του, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και μια τρίτη πλευρά που ενδιαφέρεται να αναλάβει, με τις εξελίξεις να αναμένεται να λάβουν χώρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί σε συνδυασμό με ορισμένα…τηλεφωνήματα είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν έως τώρα 5 μεταγραφές, ενώ η προπονήτρια που ανακοινώθηκε είναι “στον αέρα”.

Παίκτριες φυσικά και υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες, πρέπει όμως οι αποφάσεις να παρθούν άμεσα και να είναι αυτήν την φορά οριστικές, ώστε όποια πρόταση προκριθεί να μπορέσει να κάνει την δουλειά της δίχως “εμπόδια”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button