Μπάσκετ

Το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του Αγαδάκου έχει προπονητική και ίσως…Δράκο

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Λάζαρος Αγαδάκος μιλώντας στο Yellow Radio 92.8 σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια.

Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που ο Λάζαρος Αγαδάκος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το τελευταίο όμως που έχει στο μυαλό του ο πρώην σέντερ των κιτρινόμαυρων είναι να μείνει μακριά από το μπάσκετ.

Για την ακρίβεια όπως αποκάλυψε στον Χρήστο Γκάλη, ο πρώην σέντερ του Άρη ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, πλέον ως προπονητής καθώς ήδη κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσο για τα πρώτα του βήματα; Δεν είναι απίθανο να τον δούμε ακόμα και στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Μαρούσι και Πανιώνιο.

Όπως άλλωστε ο ίδιος ανέφερε θα μιλήσει σίγουρα με τον “Δράκο” μόλις είναι έτοιμος για την νέα αυτή πρόκληση της καριέρας του χωρίς να αποκλείει οτιδήποτε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button