Ποδόσφαιρο

“Τιμή μας που ένα σωματείο σαν τον Άρη δέχτηκε την πρόσκληση μας”

Στο Yellow Radio 92.8, στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Τι σημαίνει για τον Αγροτικό Αστέρα το φιλικό με τον Άρη:

Είναι τιμή μας που σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος το σωματείο του Άρη δέχτηκε την πρόσκληση μας. Καλέσαμε και την επαγγελματική ομάδα του Άρη όπως και τον ερασιτέχνη. Ο Άρης και ο Αγροτικός Αστέρας είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ εκπροσωπώ τον ερασιτέχνη Αστέρα και οι δεσμοί του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα είναι πολύ ισχυροί τα τελευταία 50 χρόνια. Μάλιστα δυο σημαίες του Άρη, ο Γιώργος Φοιρός και ο Ντίνος Κούης ήταν παίκτες του Αγροτικού Αστέρα με λαμπρή πορεία στον Άρη. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και νιώθω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Για εμάς, είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας, με σκοπό να δούμε πως θα είναι η νέα ομάδα που χτίζουμε. Είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας γιατί οι βλέψεις μας για φέτος είναι να επανέλθει ο Αγροτικός Αστέρας στη Β’ εθνική. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή γιορτή σήμερα και ελπίζω ότι θα έχει και εισπρακτική επιτυχία από την πλευρά μας γιατί με αυτό τον τρόπο θα ενισχυθεί και η ομάδα.

-Για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα :

Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι, είναι τελείως διαφορετική. Ενισχυθήκαμε σε όλες τις γραμμές. Θεωρούμε ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και ικανοί να διεκδικήσουμε την άνοδο. Έχουμε αρκετούς παίκτες στον Αστέρα, οι οποίοι ήταν σε ομάδες Α’ και Β’ εθνική.

-Για τον Άρη στην νέα του επανεκκίνηση:

Θεωρώ ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Κανένας δεν περίμενε ότι η ομάδα θα ήταν τόσο δυνατή και δεμένη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θεωρώ ότι είναι έργο του προπονητή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση για την επιλογή. Το όνομα του Άρη είναι μέσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος στη Superleague. Θεωρώ πως ό,τι περισσότερο κάνει θα είναι υπέρβαση για τη φετινή χρονιά. Εύχομαι καλή επιτυχία και να γίνει ένα καλό παιχνίδι σήμερα που θα το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button