Μπάσκετ

Στο Περιστέρι η προτελευταία στάση πριν το έπος της Προύσας (videos)

Ο Άρης αγωνίζεται αύριο (16/3) εκτός έδρας με τον Περιστέρι έχοντας τις…καλύτερες αναμνήσεις από όταν φιλοξενείται από την συγκεκριμένη ομάδα

Ο Άρης μπορεί να μην το ξέρει αλλά ετοιμάζεται να ζήσει μια επική κατάκτηση τίτλου στην Τουρκία, κάνοντας μια τεράστια ανατροπή απέναντι στην Τόφας.

Για να συμβεί αυτό στους “8” του κυπέλλου Κόρατς έπρεπε να περάσει από τον Ελληνικό “εμφύλιο” με το Περιστέρι.

Το φορμάτ είναι το ίδιο με του σημερινού BCL, διπλοί αγώνες με την διαφορά να κρίνει τον νικητή, οι κιτρινόμαυροι με πρώτο σκόρερ τον Παναγιώτη Λιαδέλη (18) είχαν πάρει το +10 (75-65) του Αλεξανδρείου.

Η ρεβάνς ήταν αγώνας για…γερά νεύρα, το Περιστέρι κατάφερε άμεσα να φτάσει το παιχνίδι εκεί που ήθελε, να υπερκαλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα και να χτυπήσει τον αγώνα στα ίσια, o Άρης όμως στις λεπτομέρειες με τους Λιαδέλη(14), Ορτίθ(13) και Σάκλεφορντ(13)  πήραν μια ακόμη επεισοδιακή πρόκριση, πριν συναντήσουν την Τρεβίζο στα ημιτελικά του θεσμού.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button