Μπάσκετ

Προσπαθεί να βρει λύση για τα ban η ΚΑΕ Άρης- Σήμερα η συνάντηση με Ζαγκλή

Η ΚΑΕ Άρης κορυφώνει τις διαδικασίες εξεύρεσης λύσης για τα ban που ταλανίζουν τον «Αυτοκράτορα», ώστε να μπορέσει η ομάδα να ξανά μπει σε ροή κανονικότητας.

Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να εξασφαλίσουν μια πίστωση χρόνου για να μπορέσουν να διαπραγματευτούν με τους πιστωτές, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων από την ΕΟΚ, ενώ λόγος που έχουν υπάρξει συμφωνίες με ξένους που έχουν παίξει πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι για να υπάρξουν διευκολύνσεις στο θέμα της έκδοσης των δελτίων με την ανοχή της FIBA.

Από την άλλη, σήμερα (8/9) είναι το κρίσιμο ραντεβού του προέδρου του Α.Σ. Άρης και αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, μαζί με την νομικό σύμβουλο του Α.Σ., Χρήστο Γρόλλιο στην Γενεύη με τον γενικό γραμματέα της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή, με σκοπό την ανεύρεση λύσης, όπως είχε πραγματοποιηθεί και το 2012.

Το σκεπτικό των ανθρώπων του Άρη είναι πως οι ομάδες πρέπει να παίζουν για να δημιουργούν έσοδα και να μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους και έτσι θα κινηθούν και στην σημερινή συνάντηση, ώστε να υπάρξει μέλλον στον μπασκετικό Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button