Μορόν και Μανού συνδέθηκαν ξανά… όχι υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις
Έπρεπε να περάσουν 603 ημέρες μέχρι ο Λορέν Μορόν και ο Μανού Γκαρθία να ξαναβρεθούν μαζί στο χορτάρι.
Ένας χρόνος, 7 μήνες και 26 μέρες. Τόσο μεσολάβησε από την τελευταία φορά που οι δυο τους αγωνίστηκαν παρέα φορώντας τα χρώματα του Άρη. Ήταν και πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τότε, σε ένα χλιαρό 0-0 στις 19/01/2025.
Έκτοτε πολλά άλλαξαν και για τους δύο, με τον μεν Μανού να παίρνει μεταγραφή στην Κάνσας και τον δε Μορόν να χάνει σταδιακά τη θέση του στην ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων.
Με την επιστροφή του πρώτου στη Θεσσαλονίκη οι δύο φίλοι ξαναέσμιξαν. Δεν είναι άγνωστο άλλωστε πως μοιράζονται μια πολύ στενή σχέση, η οποία αποτυπώνεται και μέσα από τη συνεργασία τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο ντέρμπι της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League, τους δόθηκε η ευκαιρία να συνυπάρξουν ξανά στο τερέν για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.
Ο Μανού πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και λίγο αργότερα, στο 61′, τον ακολούθησε και ο Μορόν που έγινε η δεύτερη αλλαγή του Άρη. Οι συνθήκες που είχαν επιβληθεί ήδη στο παιχνίδι πριν την είσοδό τους δεν τους επέτρεψαν να δείξουν πολλά στο δικό τους reunion, με τον Ισπανό “μάγο” να βάζει μερική φαντασία στο παιχνίδι του Άρη με το που μπήκε και τον “κίλερ” συμπατριώτη του να χάνει την ίσως καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Γρηγορίου με το σουτ που έπιασε στο 80′.
Η επανασύνδεσή τους μπορεί να συνοδεύτηκε από ήττα, όμως οι φίλοι του Άρη γνωρίζουν πως αυτό το δίδυμο είναι ικανό να τους προσφέρει ξανά στιγμές λάμψης.




