Ποδόσφαιρο

Τράκτορ: «Προσπαθούμε να κρατήσουμε τον Χατζισαφί»- Kαθυστερεί με Άρη

O Εχσάν Χατζισαφί έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη, όμως κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες με την ομάδα της Τράκτορ, καθυστερούν την μεταγραφή του.

Η ομάδα της Τράκτορ κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει στο Ταμπρίζ και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του διευθύνων σύμβουλου της, Μασούμ Σοχραμπί, που δήλωσε χθες σε συνέντευξη τύπου πως… «Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι ένας σπουδαίος παίκτης και προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτόν τον εξαιρετικό παίκτη για την επόμενη σεζόν».

Είναι γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Τράκτορ και της πλευράς Χατζισαφί συνεχίζονται με στόχο την αποδέσμευση του, όμως η ομάδα του Άρη περιμένει την τελική έγκριση το γρηγορότερο δυνατόν ώστε να έρθει στην Θεσσαλονίκη, καθώς θα ήθελαν οι άνθρωποι του να συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας ενόψει Κόλος Κοβαλίβκα, κάτι όμως που έχει δυσκολέψει αρκετά.

H άφιξη του όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί, καθώς ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό επίπεδο, δεν είναι δεδομένο πότε θα γίνει καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες στην λύση του συμβολαίου του παίχτη και της ομάδας από το ανατολικό Αζερμπαϊτζάν και υπάρχει αναμονή, καθώς οι άνθρωποι της Τράκτορ επιδιώκουν να κερδίσουν το μέγιστο από τον Χατζισαφί. Είτε τον κρατήσουν (που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, καθώς δεν το επιθυμεί ο παίχτης) είτε όχι, καθώς τονίζουν συνεχώς πως έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο…

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button