Ποδόσφαιρο

Πέρασε το μπαράζ, στον… αέρα η σέντρα του πρωταθλήματος!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε το αίτημα της Football League για μπαράζ και 24 ώρες πριν τη σέντρα στη Super League όλα είναι στον… αέρα!

Τα πάντα για την έναρξη ή μη της Super League θα ξεκαθαρίσουν λίγο μετά τις 14:00, όταν και θα ξεκινήσει το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της λίγκας και θα συζητήσουν την αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20 και την έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος περιόδου 2018-19.

Πριν από λίγο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League που ζητάει να υποβιβάζονται 3 ομάδες (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας)  από τη Super League, να προβιβάζεται ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας να παίζει μπαράζ με τον 2ο της δεύτερης εν τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Η απόφαση αυτή για το μπαράζ πέρασε με ψήφους 10-6 και φέρνει στον… αέρα την έναρξη της Super League μιας και αυτή η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ. της λίγκας που θα ξεκινήσει στις 14:00.

Πλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού απειλείται η σέντρα της πρεμιέρας, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε η λίγκα θα πρέπει να δώσει την έγκριση της για να υποβιβάζονται σίγουρα 3 ομάδες της Super League και μια να παίζει μπαράζ για τη σωτηρία της.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button