Ποδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Άρης για Ευρώπη, περιμένουμε τους φιλάθλους του»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να φιλοξενήσουμε τον κόσμο αν το επιτρέψουν. Μετά χαράς να έρθουν οι φίλαθλοι και θα κοιτάξουμε να τους φιλοξενήσουμε. Υπάρχει ένα πρόβλημα με την αστυνομική διεύθυνση γιατί έχει αυστηρά μέτρα λόγω κάποιας γιορτής στις Θερμοπύλες και θα είναι παρών ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα αποφασίσει το Υπουργείο. Η μία επικοινωνία που είχαμε με την Λίγκα είπαμε μεμονωμένοι φίλαθλοι θα μπορέσουμε να τους φιλοξενήσουμε.

Έχει μία ιδιαιτερότητα το γήπεδο είναι χώρος πάρκινγκ και είναι λίγο στριμωγμένο γιατί είναι μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι του Άρη αγαπάνε την ομάδα τους, οι φίλαθλοι της Λαμίας το ίδιο και θα πρέπει οι ίδιοι να προστατεύουν τις ομάδες τους. Αν οι φίλαθλοι δεν προστατέψουν τις ομάδες τους μη περιμένουν να τους προστατέψουν οι αστυνομικοί. Δεν έχουν δώσει κακή εντύπωση οι φίλαθλοι του Άρη και στα παιχνίδια που παίξαμε μαζί. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη είπε:

Θα μιλήσω μέσα στο απόγευμα γιατί έχουμε και κάποιες εξελίξεις με το 3-1. Θα μιλήσουμε την φιλοξενία να δούμε πως θα γίνει.

Για την απόφαση της ΕΠΟ είπε:

Για το άλλο αυτή τη στιγμή συνεδριάζουν και απ’ότι μαθαίνω η απόφαση θα είναι 3-1 με μπαράζ. Η συμφωνία ήταν 3-1 χωρίς μπαράζ γιατί κακά τα ψέματα θα πέφτουν 3 ομάδες. Αυτή που θα ανεβαίνει από την Β’ θα ανεβαίνει δύο σκαλιά και θα βρίσκεται στην Super League. Επειδή ήμουν και εγώ στην Β’ τα λεφτά που δίνουν δεν είναι πολλά και βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας. Σαν Λαμία έβαλα πολλά λεφτά, κάποιες φορές δεν είχαμε να πληρώσουμε τα έξοδα μας.

Για το πως βλέπει το παιχνίδι με τον Άρη είπε:

Προγνωστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω επειδή είναι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Αυτό που εύχομαι είναι να νικήσει ο καλύτερος και να είναι ένα ήρεμο παιχνίδι. Συνήθως στο ποδόσφαιρο νικάει ο τυχερός και ο καλός.

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Έχω δηλώσει πως απ’ότι βλέπω τον Άρη φέτος έχει διαφορετικούς στόχους από την Λαμία. Άλλοι στόχοι της Λαμίας και άλλοι του Άρη όπως βλέπω με το ρόστερ κλπ. Βλέπω να διεκδικεί ο Άρης μία θέση για Ευρώπη. Ο στόχος της Λαμίας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο γρηγορότερα μπορούμε γιατί είναι δύσκολο.

Για το τι πρωτάθλημα περιμένει είπε:

Το βλέπω πολύ δυναμικό το πρωτάθλημα φέτος. Τώρα που βλέπω και τις τρεις ομάδες που παίζουν στα ευρωπαϊκά είναι καλές.

Για το αν υπάρχουν συμμαχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε:

Δεν υπάρχουν φιλίες, μόνο λυκοφιλίες. Τουλάχιστον αυτό βλέπω μέχρι τώρα. Οι μεγάλοι παράγοντες ασφαλώς δεν θέλουν το 50-50. Αυτό το έχουμε ζήσει χρόνια στην Ελλάδα αλλά πιστεύω πως δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Κάποιες ομάδες μπορεί να έχουν λιγότερο φιλία με κάποια άλλη αλλά αλλάζει κατά καιρούς.Ο καθένας για να δανειστεί δύο παίκτες κάνει τον φίλο και μετά το ξεχνάει.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε ένα ωραίο ματς. Ο Άρης έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν να έχουν ένα κλίμα αθλητικό. Ο Άρης έχει μεγάλη φανέλα και έλεγα ότι η θέση του είναι στην Σούπερ Λίγκα. Μέσα σε δύο χρόνια μπορεί να πάει σε πρωτάθλημα.

Για την υπόθεση του Ντουρμισάι:

Είναι ξεκάθαρο λόγω κανονισμού και ΚΑΠ. Είχε ελληνική ταυτότητα και καλώς έπαιξε. Δεν δέχομαι ότι βάλαμε έξι παίκτες. Όπως και με τον Μπαράλες, θα παίξει κανονικά, αφού η κόκκινη δεν μετράει στα ελληνικά φιλικά, αλλά στα διεθνή. Πρέπει να διαβάζουμε σωστά τους κανονισμούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button