Ποδόσφαιρο

Ο Ουάρντα χτύπησε την πόρτα του Ατρομήτου πριν τσακωθεί με τον Λουτσέσκου

Πριν καν αρχίσει η σεζόν ο πρώτος τσακωμός του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ουάρντα είναι γεγονός. Οι δύο άνδρες “πλακώθηκαν” και ο Ρουμάνος προπονητής τον απέβαλλε από την προπόνηση. Λίγες μέρες μετά όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλησε να ρίξει νερό στο κρασί του, παρουσιάζοντάς τον στους συμπαίκτες του ως έναν γνώριμο από τα παλιά και το κλασσικό φατούρο έπεσε βροχή.

Ωστόσο, όπως έμαθε το yellowradio.gr για τον “Χαμπίμπι” και τους… απέναντι η υπόθεση έχει ζουμί. Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Ουάρντα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Ούτε βέβαια και την ποδοσφαιρική του τρέλα. Είναι τόσο καλό παιδί, το οποίο όμως όταν μπαίνει στο γήπεδο είναι λες και βάζει το χέρι του στην πρίζα και παθαίνει ηλεκτροπληξία.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως και στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ο Ουάρντα πήγαινε δανεικός σε κάποια ομάδα. Κάτι που παραλίγο να γίνει και τώρα, ίσως γίνει το επόμενο διάστημα. Ποτέ μη λες ποτέ.

Το yelloradio.gr έψαξε και έμαθε πως ο Ουάρντα πριν από τον τσακωμό του με τον προπονητή του ΠΑΟΚ έκανε μια κρούση στον Ατρόμητο, γνωρίζοντας πως υπάρχει συμπάθεια στο πρόσωπό του από την ομάδα του Περιστερίου. Τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Αιγύπτιο και οι δύο ήταν όμως επιφυλακτικοί στο να του προσφέρουν συμβόλαιο και θέση στην φετινή ομάδα που “χτίζουν”.

Κατά τα ψέματα, ο Ατρόμητος έχει κερδίσει το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Οι μεταγραφές του δείχνουν πως αν όλοι αυτοί που μετακόμισαν στα Δυτικά Προάστια της Αθήνας καταφέρουν και δέσουν τότε η ομάδα θα χτυπήσει Ευρώπη.

Τελικά το θέμα μεταγραφής του Ουάρντα δεν προχώρησε. Ο λόγος μια μεταγραφική – βόμβα που ψήνει ο Ατρόμητος για τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά απ’ ότι λένε στο Περιστέρι το βιογραφικό του είναι αρκετά… βαρύ. Οριστικές ξελίξεις σε αυτή την υπόθεση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, με τους Σπανό – Αγγελόπουλο να την παλεύουν.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button