Ποδόσφαιρο

Μπορεί ο αριστερός μπακ της εθνικής Ολλανδίας να πάει στον Ολυμπιακό; Η απάντηση είναι ναι!

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ είναι στον Ολυμπιακό και ήδη ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα είναι αυτό του Πάτρικ Φαν Άανχολντ.

Ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας της εθνικής Ολλανδίας ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του έχει πρόσφορο έδαφος, καθώς στα 30 του έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλλας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πρόκειται για ένα πρωτοκλασάτο παίκτη, πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ το 2010 όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι. Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ πριν μερικά χρόνια στα 12 εκατ. ευρώ. Σεζόν που αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε 3 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Ο Άανχολντ είχε πέσει θύμα διαδικτυακής ρατσιστικής επίθεσης. Αυτός, με τη σειρά του, έστρεψε τα βέλη του κατά των κολοσσών της κοινωνικής δικτύωσης, που δεν αποθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν αποκλείουν χρήστες με ρατσιστικές αναρτήσεις.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button