ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Η αλήθεια μέσα από τα μάτια του Τερζή, όχι από τα δικά μου!

Ας μην γελιόμαστε, ο κόσμος του Άρη δεν είναι να του χτυπάς την πλάτη και να του λες “πήραμε την 5η θέση και θα βγούμε Ευρώπη” (εφόσον όλα κυλήσουν όπως τα θέλουν άπαντες). Ο κόσμος του Άρη περιμένει να δει άλλα πράγματα από την ομάδα του και πρώτα απ’ όλα έναν τίτλο.

Ο Τόλης Τερζής λοιπόν μίλησε και είπε τη δική του αλήθεια, μέσα από τα δικά του μάτια. Άλλοι είδαν ότι τα είπε καλά, άλλοι είδαν ότι αυτά δεν τους κάνουν κι άλλοι… ούτε κρύο ούτε ζέστη. Είναι σαν τους Έλληνες πολίτες που πηγαίνουν στην κάλπη και δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν. Κάπως έτσι είδα κι εγώ τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Προσπάθησε να βγάλει από πάνω του την ταμπέλα “ο άνθρωπος του Καρυπίδη” και καλά έκανε. Το αν τον εμπιστεύεται ο πρόεδρος αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει αυτός. Τώρα το αν τον έχει του… χεριού του είναι άλλο θέμα συζήτησης και την απάντηση αυτή θα πρέπει να την δώσουν όσοι είναι πιο βαθιά χωμένοι στον Άρη στο ερώτημα “μα καλά γιατί όταν φεύγει κάποιος προπονητής από την ομάδα πάντα ο Τερζής αναλαμβάνει;”.

loading...

Ερώτηση του έγινε και για την ελληνοποίηση του ρόστερ. Εκεί πραγματικά μας μπέρδεψε. Από τη μία δήλωσε πως πρέπει να υπάρχουν 7-8 παίκτες στο ρόστερ, να γίνει ελληνοποίησή του σταδιακά αλλά από την άλλη πως δεν υπάρχουν καλοί στη χώρα μας και πως αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό. Μίλησε ακόμα και για τις ακαδημίες λέγοντας πως “δεν πρέπει να κάψουμε αυτά τα παιδιά” αλλά και πως έτοιμος δεν είναι κανείς να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Άρα εφόσον πάρουμε υπόψιν μας αυτά που είπε ο κ. Τερζής τότε θα πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχει πρόβλημα στα τμήματα υποδομής. Και φυσικά δεν μιλάω για τα παιδιά που παίζουν αλλά για την οργάνωση αυτών.

Μίλησε επίσης για Νταρίντα, Ιτούρμπε, Γκρέι, αλλά και την επιλογή του για το πότε θα παίζει ο Κουέστα και πότε ο Σιαμπάνης. Αυτά είναι καθαρά θέμα προπονητή και συνεργατών του μέσω πληροφοριών. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βάσει στατιστικών και επιδόσεων.

Τα δικά μου ερωτήματα είναι άλλα. Όχι μόνο προς τον κ. Τερζή και προς τον κ. Καρυπίδη αλλά προς όλους εσάς. Τον απλό κόσμο του Άρη. Η χρονιά είναι επιτυχημένη; Ακόμα κι αν η ομάδα βγει 5η (δηλαδή το αυτονόητο όπως είπε ο κόουτς). Αν βγει 6η τότε είναι σίγουρα καταστροφική. Και την ευθύνη για αυτή τη φετινή σεζόν ποιος θα την πάρει; Ο Τερζής που δεν είπε όχι και μπήκε μπροστά στα δύσκολα ή ο Καρυπίδης που δήλωνε πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν πως στόχος είναι το πρωτάθλημα;

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.
Back to top button