Μπάσκετ

Μποχωρίδης: “Το σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έριξε το φταίξιμο στην κακή αμυντική λειτουργία του Άρη και τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για να βελτιωθούν.

Είπε αρχικά:

«Γυρίσαμε ένα ματς που βρεθήκαμε να χάνουμε 17 πόντους, χάσαμε μια ευκαιρία στο 78-75, όπου κάναμε κάποιες κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και επιστρέψαμε στον ΠΑΟΚ να πάρει το παιχνίδι.  Στην αρχή αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, να πάρει αυτοπεποίθηση μέσα από τα τρίποντα, που ήταν πολύ εύστοχος και στην αρχή και σε όλο το παιχνίδι. Εμείς το επιτρέψαμε αυτό με τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ. Μέσα από δεύτερες ευκαιρίες έπαιρναν ψυχολογία και σκόραραν».

Για τη διακοπή που ακολουθεί στο πρωτάθλημα:

«Η διακοπή είναι καλή αν την εκμεταλλευτούμε εμείς σωστά, Να δουλέψουμε στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπό όταν ξεκινήσουμε ξανά γιατί πιστεύω μέσα από την εικόνα που παρουσιάζουμε αδικούμε τον εαυτό μας και στεναχωρούμε τον κόσμο μας και τον προπονητή μας».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Δεν έχει να κάνει με τη δική μου εμφάνιση. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Συνεχίζουμε όλοι με δουλειά και το σημαντικό είναι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τον τραυματισμό του:

«Ήταν ένας ύπουλος τραυματισμός. Ένιωθα όμως καλά, με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και για αυτό έπαιξα».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button