Μπάσκετ

Αγγέλου: “Πρέπει να είμαστε και ενωμένοι και δυνατοί”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στους 24 πόντους από τα λάθη του Άρη που βρήκε ο ΠΑΟΚ, ανέλυσε την εικόνα της ομάδας του, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ και υπογράμμισε πως αντιλαμβάνεται την στενοχώρια και την πίεση μετά από τέτοια αποτελέσματα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά:

“Ο ΠΑΟΚ ήταν σε καλή βραδιά. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε το παιχνίδι από την άμυνα και τα ριμπάουντ. Στο πρώτο μέρος χάσαμε 7 επιθετικά ριμπάουντ, δεχθήκαμε 10 πόντους. Στο δεύτερο δεχθήκαμε μόνο δύο πόντους. Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι είναι οι 24 πόντοι που δεχθήκαμε από τα λάθη μας. Στο 80-75 έγιναν 4-5 φάσεις που είχαν αρνητική εξέλιξη σε μας. Είχαμε τρία σουτ, το ενδιάμεσο σουτ του Κάιζερ που ήταν φάουλ και δεχθήκαμε στο 82-75 το τρίποντο από τον Γκος, που ήταν λάθος της άμυνας και μετά ήταν τα νεύρα του Λάκι (Τζόουνς), που δεχθήκαμε τις 4 βολές και το παιχνίδι άνοιξε τόσο.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την μαχητικότητα που δείχνουμε, την προσπάθεια που κάνουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια και να δούμε σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού πώς συμπεριφερόμαστε και αμυντικά και επιθετικά”.

Για την διαφορετική εικόνα που είχε συνηθίσει να δείχνει ο Άρης με έμφαση στην άμυνα που δεν έδειξε σήμερα είπε:

“Τα 14 τρίποντα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικά, κάποια πολύ καθοριστικά. Ο Χρυσικόπουλος ήταν καθοριστικός. Εγώ βλέπω έναν παίκτη ώριμο και σήμερα ήταν καταπληκτικός. Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι όταν το ποσοστό του τρίποντου για τον αντίπαλο φεύγει από το 38-39% και εσύ δέχεσαι 24 πόντους από λάθη.

Ένα πράγμα που δίνει κατοχές είναι όταν παίζεις άμυνα, όταν δεν χάνεις ριμπάουντ κι όταν δεν κάνεις λάθη. Εμείς και ριμπάουντ χάναμε και λάθη κάναμε και ο αντίπαλος είχε μεγάλη, οργανωμένη ευστοχία με πολύ καλή τακτική. Όταν δέχεσαι 14 τρίποντα με 40% πολύ δύσκολα το παιχνίδι να μην πάει στους 90 πόντους, αν δίνεις εσύ 25 πόντους από λάθη”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγών είπε:

“Όχι. Εγώ λέω ότι αυτή η ομάδα διαμορφώνεται. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια και της διοίκησης και την πίεση. Είμαστε σε μια κατάσταση που για τον Άρη τα τελευταία χρόνια ισχύει. Υπάρχει η πίεση προς τον κόσμο, την ιστορία και το βάρος του συλλόγου. Η ομάδα δουλεύει. Αν προσπαθεί να κάνει κάτι για το καλό θα το έκανε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Δεν πρέπει να χάσουμε το κουράγιο μας, τις σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας, τον κώδικα επικοινωνίας με άξονα την αλήθεια, δεν πρέπει να χάσουμε το ποιοι πρέπει να παίρνουν την ευθύνη, ποιοι πρέπει να στηρίζουν αυτή την ομάδα και εμείς περιμένουμε μια δύσκολη διάρκεια για την ομάδα και πρέπει να είμαστε και ενωμένοι και δυνατοί και προπόνηση με προπόνηση να προσπαθούμε να κατακτούμε τους στόχους που χρειάζεται”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button