Ποδόσφαιρο

Ο Ανσαριφάρντ έκανε τον… σκάουτερ στη μεταγραφή του Χατζισαφί στην ΑΕΚ

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα πρέπει να περιμένει η ΑΕΚ για να μάθει τι θα γίνει με τη μεταγραφή του Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός πολυθεσίτης είναι κλεισμένος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας τη νέα σεζόν.

Στην Περσία λένε πως η μεταγραφή είναι “τελειώμένη”, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Τράκτορ καθυστέρησε και του χάλασε την μετακίνηση στον Άρη, μπορεί να πήγε στην Σεπαχάν τελικά αλλά έβαλε όρο στο συμβόλαιό του (για να μην την ξαναπάθει) πως ανα πάσα στιγμή και με συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να φύγει για ευρωπαϊκή ομάδα.

Μάλιστα η μεταγραφή του στην ΑΕΚ δεν θα κοστίζει πολύ. Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 400.000 ευρώ όπως λένε οι συμπατριώτες του.

Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας για τον συμπατριώτη του και ως άλλος… σκάουτερ είπε τα καλύτερα. Τον συνέστηση ανεπιφύλακτα.

Το καλό για την ΑΕΚ πάντως – παρά τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της – είναι πως ο Χατζισαφί είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ως μπακ, ως εξτρέμ, ως χαφ, ως εσωτερικός μέσος. Μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη νέα ΑΕΚ. Έχει γίνει διάσημος για το αριστερό του πόδι το οποίο εκτελεί στημένα, μετράει 44 γκολ, έχει 71 ασίστ, αλλά και πολύ καλές σέντρες. Μάλιστα αυτοί που τον ξέρουν καλά λένε πως θα είναι καλύτερος από τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button