Ερασιτέχνης

Μπάσκετ με αμαξίδιο και κόσμος στάθηκαν δίπλα στο χαμόγελο του παιδιού! (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλικό του Άρη με τον Μέγα Αλέξανδρο στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, αγώνας που έγινε με στόχο την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για το χαμόγελο του παιδιού.

Το ίδιο το τμήμα ευχαρίστησε τον κόσμο ενώ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τον συγκεκριμένο αγώνα

Αναλυτικά η ανάρτηση του τμήματος:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η 22 Φεβρουαρίου 2019 θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη μας , για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού <Το Χαμόγελο του Παιδιού > . Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε , αποδείξαμε σαν Έθνος για ακόμα μία φορά ότι έχουμε μέσα μας ανεξίτηλα χαραγμένες τις λέξεις Προσφορά και Φιλότιμο . Ο κόσμος γέμισε το ΕΑΚ Σταυρούπολης , όχι μόνο για να δει , ίσως για πρώτη φορά , αγώνα με ομάδες μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο , αλλά το σπουδαιότερο , για να προσφέρει και αυτός από το υστέρημά του , είδη πρώτης ανάγκης , για τις οικογένειες που έχουν πραγματικά προβλήματα επιβίωσης .

Αισθανόμαστε την υποχρέωση , σαν αθλητές του Άρη Wheelchair B.C. , να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας . Σε έναν αγώνα που για πρώτη φορά δεν είχε πρωταγωνιστές τους αθλητές αλλά εσάς τους ίδιους . Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Διαιτητών για την προσφορά τους αλλά και τα σχολεία που παρευρέθηκαν . Υποσχόμαστε πως από την δική μας πλευρά θα είμαστε αρωγοί και πρωτεργάτες σε παρόμοιες εκδηλώσεις στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αλλά πρωτίστως για να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ .

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button