Ποδόσφαιρο

“Κειμήλια μιας ζωής οι φανέλες Φλόρες και Κυζερίδη”!

Από τους πιο πιστούς φίλους του Άρη, ο Χρήστος Τσερέας, καμαρώνει εκτός από την αγαπημένη του ομάδα, για δυο μοναδικά “κειμήλια”: την αυθεντική φανέλα που φορούσε ο Κάρλος Κουκίν Φλόρες στα πρώτα του παιχνίδια με τον Άρη και την φανέλα του Νίκου Κυζερίδη από την μεγάλη βραδιά της πρόκρισης στην Ελβετία κόντρα στην Σερβέτ.

Ο Τσερέας μίλησε στο Yellow Radio, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για την ομάδα και τον πρόσφατα αδικοχαμένο Φλόρες.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την φανέλα του Φλόρες που έχει από το 1998:

Είναι φανέλα ιστορική, δεν πρόκειται να την χαρίσω, να την δωρίζω σε κανέναν, έτυχε τώρα να γίνει το δυσάρεστο αλλά την φοράω σε όλα τα παιχνίδια του Άρη.

Για το πως απέκτησε την φανέλα:

Ζήσαμε μεγάλες στιγμές εκείνη την χρονιά, με τον “Κουκίν” στο 1-4, η φανέλα ήταν στον δεύτερο γύρο, είχαμε κερδίσει την Προοδευτική, κυνηγούσα από τα επίσημα μέχρι την καταπακτή τον Αντριόλι, εγώ τον κυνηγούσα και αυτός έτρεχε…

Έφτασα στην καταπακτή στην θύρα 1 και παρακαλούσα τον Αντριόλι αλλά δεν μου την έδινε, κατέβηκα στα αποδυτήρια και εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός ο Φλόρες που μου έδωσε την φανέλα που έχω σήμερα αλλά και το σορτσάκι του, αυτά που είχε φορέσει στο παιχνίδι.

Έμεινα..παγωτό, πριν 21 χρόνια το να έχω την μπλούζα και το σορτσάκι του αγαπημένου μου παίκτη είναι το κάτι άλλο, γιατί τον είχαμε μεγάλη καψούρα τον Φλόρες.

Για την σημασία αυτής της φανέλας:

Την κρατάω σαν κειμήλιο, αυτήν και του Νικόλα του Κυζερίδη από την πρόκριση της Σερβέτ τις έχω…ασφαλίσει αυτές τις φανέλες.

Για το ότι απεβίωσε ο Φλόρες:

Παρακολουθούσα την πορεία του, και πριν λόγια είχε μερικά προβλήματα, έκανε…άστατη ζωή αλλά εμείς πάντα τον αγαπούσαμε.

Για το ότι ακολουθεί την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια:

Η πρώτη μου εκδρομή ήταν στο Τορίνο στο 93′, μου έχει μείνει και μια εκδρομή στο Κισινάου στην Μολδαβία.

Για τους παίκτες του Άρη και το πως πρέπει να αγωνιστούν στην Τούμπα:

Να βγούνε με ψυχή, ο αντίπαλος δεν είναι φόβητρο είμαστε Άρης και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button