Ερασιτέχνης

Με όπλο την άμυνα το 4/4 ο Άρης

Χωρίς να συναντήσει ουσιαστική αντίσταση ο Άρης επικράτησε με σκορ 34-66 του Ναυάρχου Βότση Με όπλο του την καλή άμυνα αλλά και την πολυφωνία στην επίθεση ο Άρης μετέτρεψε σε…υγιεινό περίπατο το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κουλακιώτη έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, πήρε σκορ από 10 εκ των 12 αθλητριών που αγωνίστηκαν και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο της να σκοράρει. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, 11-33.

Η διαφορά μάλιστα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Άρη να την αυξάνει στους 30 πόντους (20-50) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ελάχιστη σημασία είχαν τα δέκα τελευταία αγωνιστικά λεπτά του παιχνιδιού με τον Άρη να κατεβάζει στροφές, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει όμως να επικρατήσει τελικά με σκορ 34-66.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button