Ποδόσφαιρο

Με καλό δεύτερο ημίχρονο και γκολάρα του Παυλίδη ο Άρης πήρε το διπλό

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα για την 2η αγωνιστική της Football League. Ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων έδωσε για μια ακόμα φορά το δυναμικό του παρών, ταξίδεψε μαζί με την ομάδα και την στήριξε για ακόμα ένα παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Άρης κέρδισε με σκορ 0-1 με τον Παυλίδη να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ στο 90′.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας τον πρώτο λόγο στο περισσότερο του πρώτου ημιχρόνου. Οι «κιτρινόμαυροι» από την άλλη μπήκαν στο παιχνίδι κάπως αγχωμένοι, ένα άγχος το οποίο στο πρώτο ημίχρονο τους δυσκόλεψε αρκετά κάνοντας αρκετά λάθη στην προσπάθεια να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να καθορίσουν τον ρυθμό του αγώνα.

Τα Τρίκαλα είχαν τρείς καλές ευκαιρίες με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δεν κατάφεραν να πατήσουν με ουσία την περιοχή του Καντιμοίρη με την άμυνα του Άρη να δείχνει για ακόμα ένα παιχνίδι καλό πρόσωπο. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού από την άλλη δεν κατάφερε εύκολα να βρει κενούς χώρους ώστε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες, βέβαια όσες φορές βρήκε χώρους δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 36’ ακυρώθηκε λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ ο Διαμαντόπουλος ο όποιος έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων τον Αποστολίδη. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, άρχισε να ανεβάζει απόδοση πιέζοντας τον αντίπαλο του.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Τρίκαλα-Άρης (0-0)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε ανεβασμένος, μάλιστα ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στο παιχνίδι τον Λευτέρη Ιντζόγλου στην θέση του Μπράνισλαβ Νίκιτς, δίνοντας έτσι φρεσκάδα στον χώρο του κέντρου αφού ο Νίκιτς δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δείχνοντας ότι θέλει ακόμα χρόνο για να βρει την καλή του κατάσταση. Ο Άρης συνέχιζε την πίεση σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, κλείνοντας τα Τρίκαλα στα καρέ τους και ψάχνοντας τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Αποστολίδη. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο έφτιαξαν το σύστημα «λεωφορείο» με 11 ποδοσφαιριστές να παίζουν πίσω από το κέντρο, προσπαθώντας να πετύχουν κάτι από κάποια αντεπίθεση.

Ο Σπανός πέρασε στο 74’ στο παιχνίδι τον Κενάν Μπαργκάν στην θέση του Πασχάλη Κάσσου ενώ στο 79’ πέρασε τον Μπάμπη Παυλίδη στην θέση του Βαγγέλη Πλατέλλα, θέλοντας να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα και να ξεκλειδώσει την επίθεση της, ώστε να καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές να πετύχουν το γκολ που θα χαρίσει την νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο 90’ ο Άρης κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Παυλίδη να μπαίνει από τα αριστερά μέσα στην περιοχή κάνοντας ένα άπιαστο σουτ στην δεξιά γωνιά του Αποστολίδη.

Τέλος παιχνιδιου: Τρίκαλα-Άρης (0-1)

Οι συνθέσεις: 

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Aποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Μίλιεβιτς (71΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός

Στον πάγκο: Αθανασόπουλος, Χιντζίδης, Τζόκιτς, Ντίνας, Μπουντόπουλος, Ζγκούρι, Γιαννίτσης,

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Νίκιτς (51΄Ιντζόγλου), Πασάς, Κάσσος (74΄Μπαργκάν), Πλατέλλας (79΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο οι: Αναγνωστόπουλος, Μαραγκός, Παυλίδης, Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Καπνίδης

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου) – Καραλής (Ηπείρου)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button