Μπάσκετ

Με δυο απουσίες ταξιδεύει στο Πήλιο ο Άρης

Χωρίς τους Γκάρι ΜακΓκι και Δημήτρη Βεργίνη ταξιδεύει ο Άρης για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό στην Πορταριά του Πηλίου

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

“Ο ΑΡΗΣ αναχώρησε σήμερα (04/09), πριν από λίγη ώρα για την Πορταριά του Πηλίου, όπου το απόγευμα (19:00) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Gary McGhee και ο Δημήτρης Βεργίνης που αισθάνονται ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού τους ποδιού. Επίσης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος και ο Βαλάντης Κουρτίδης δεν ταξίδεψαν κι αυτοί στην Πορταριά. Ο 18χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση, ανεβάζοντας χθες (03/09) πυρετό, ενώ ο Κουρτίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. McGhee, Βεργίνης και Κουρτίδης θα κάνουν σήμερα (04/09) ατομικό πρόγραμμα στο “Nick Galis Hall”, υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Harris, Αγγέλου, Wamba.

Οι “κίτρινοι” θα διανυκτερεύσουν σήμερα (04/09) στην Πορταριά και θα επιστρέψουν στη βάση τους αύριο (05/09) το πρωί”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button