Ποδόσφαιρο

Κάκαλης: “Με εντυπωσίασε ο Άρης – Ο Καρυπίδης θα φέρει τίτλο στον σύλλογο”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Vamos Aris” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, αλλά και πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Κάκαλης

Αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Οικονόμου:

Αρχικά ανέφερε:

«Κάποιος μου είπε δίπλα μου στο γήπεδο πως από την εποχή Τσατσέφσκι, είχαμε να παίξουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Άλλος έλεγε πως ο Ερέρα θα δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και θα το πάρουμε αυτό το ματς. Όλα πάνε καλά, υπάρχει μία αισιοδοξία», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν έχεις μία άμυνα που δεν δέχεται ευκαιρίες, ναι. Είδα πολλές προπονήσεις. Αυτό που κάνουν στις προπονήσεις βγαίνει και στο ματς, πολύ σημαντικό. Χτίστηκε η ομάδα με τεχνογνωσία. Την ανέλαβε ο Ερέρα από την αρχή. Εγώ 15 μέρες τώρα θα σκέφτομαι τον Λεβαδειακό, όπως κάνουν και οι παίκτες. Υπομονή δύο εβδομάδες”.

Για την παρουσία των φιλάθλων: “Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακά μεγάλη. Με πάθος και ρυθμό. Ήταν μία όμορφη εικόνα. Βοήθησαν και δεν πίεσαν την ομάδα. Κάποια στιγμή θα έμπαινε τα γκολ. Τα μικρά παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα ματς για μας.

Για την ατμόσφαιρα στην ομάδα: “Οι Έλληνες προπονητές έχουν τον φόβο της… απόλυσης. Κοιτούν πρώτα την άμυνα. Ήρθε ο Ερέρα, κέρδισε τον σεβασμό όλων των παικτών του. Φαίνονται τα αποδυτήρια. Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Είναι εξαιρετικά όπως και πέρσι. Έγιναν 16 μεταγραφές. Ήρθαν καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες».

Για το ποιους ξεχώρισε: «Είδα τον Γκαρσία να βγάζει μεγάλο… μεροκάματο. Έβγαλε όλες τις άμυνες. Ο Γκάμα και ο Γιουνές είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Μετά τον Λεβαδειακό θα έρθουν στα ίσια. Το ίδιο και οι Σιώπης και Μαρτίνες. Έχουμε απεριόριστ εμπιστοσύνη στον Ερέρα και στο τεχνικό τιμ».

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη: «Στον πρόεδρο του έλεγα πως δεν έχεις ζήσει τον Άρη. Ένα γεμάτο γήπεδο. Το έζησε με την Μπόκα. Όταν τον είδα του είπα πως του χρόνου κάθε μέρα θα είναι έτσι και με κοιτούσε παράξενα. Κατάλαβε ότι αυτός που θα έπρεπε να στήσει την ομάδα ήταν ο προπονητής. Είμαστε κερδισμένοι γιατί με ένα μπάτζετ λογικό κάναμε μία τόσο αξιόλογη ομάδα. Παίζει ποδόσφαιρο και προσελκύει τον φίλαθλο. Αν φτάσουμε στον τελικό θα πάρουμε το Κύπελλο. Με αυτή την ομάδα και αν χρειαστεί θα πάρουμε 1-2 παίκτες τα Χριστούγεννα. Υπάρχει η δυνατότητα».

Ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος πανέξυπνος, με φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι είναι στα χνάρια του Νίκου Καμπάνη και το λέω με γνώση. Κάποια στιγμή θα φέρει τίτλο. Τσάμπιονς Λιγκ στη Βόρεια Ελλάδα θα περάσει από το Χαριλάου. Δεν είναι ότι είμαι Αρειανός και απλά τα λέω. Τα βλέπω. Πρέπει να έχουμε σωστό το κομμάτι  των φιλάθλων που πάει άψογα. Και απ΄ότι είδα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Το είδαμε στο ματς με την Λάρισα. Η διαιτησία δεν μας βοήθησε ποτέ, δηλαδή να μας παίξει 50-50 όχι να μας ευνοήσει. Και δεν θα το κάνει ποτέ. Ούτε κάλπικο πέναλτι θα πάρουμε».

Για τα διαρκείας: «Υπήρχε κόσμος που θα έπαιρνε διαρκείας την τελευταία εβδομάδα, λόγων οικονομικών. Κόσμος που ήθελε πρώτα να δει και μετά. Ακόμα και στη διακοπή που έχουμε τώρα πιστεύω θα φύγουν πάρα πολλά διαρκείας. Μου είπαν πολλοί πως πάνε να πάρουν διαρκείας, γιατί θέλουν να δουν αυτή την ομάδα.

Για την απόδοση της ομάδας: «Όλα κρύβονται πίσω από τη νίκη όταν δεν είσαι καλός. Εμεις ήμασταν καλοί και στα δύο ματς. Η ομάδα θα χρειαστεί βοήθεια στην πρώτη στραβή. Σαν παίκτης δικαιούσαι τέσσερις φορές τον χρόνο να μην είσαι καλος. Ή να χάσεις λόγω διαιτητή. Εκεί χρειάζεται βοήθεια ο παίκτης. Η επιτυχία θα είναι δεδομένη αν είμαστε όλοι μαζί στην ομάδα».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button