Ποδόσφαιρο

Μαραβέλιας: “Πραγματικός Αρειανός ο Δασυγένης, είχε όνειρο να πάει την ομάδα στο Champions League”

Στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Κυριάκος Μαραβέλιας.

Ο κ.Μαραβέλιας ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο ο Δήμος Δασυγένης πήρε την σκυτάλη της διοίκησης των κιτρινόμαυρων, με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ελένη Παπαδοπούλου:

Για το ιστορικό 17/17 που είχε ο Άρης επί της προεδρίας του το 1979:

Σε εκείνη την ομάδα είχαμε μια τεράστια ομάδα και μια τεράστια διοίκηση. Ο Γεωργιάδης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον Άρη.

Είχαμε πάρει 17 νίκες στο Χαριλάου και πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

Είχαμε μεγάλη ομάδα, πολύ καλό προπονητή και πολύ καλή διοίκηση. Συν τον κόσμο ο οποίος πάντα είναι ο δωδέκατος παίκτης.

Για το ότι εκείνη η ομάδα θα μπορούσε να φέρει τίτλους:

Τουλάχιστον για πέντε χρόνια θα μπορούσε ο Άρης να παίρνει πρωτάθλημα. Η ατυχία είναι ότι ο Απόστολος Γεωργιάδης αρρώστησε σοβαρά, έπρεπε να πάει στην Αμερική και όλοι οι υπόλοιποι δεν ήμασταν αντάξιοι του.

Για το πως ξεκίνησε ο Δήμος Δασυγένης να ασχολείται με τα διοικητικά:

Ο Δήμος ήταν φίλος μου από παλιά. Ένας τύπος μποέμ, πολύ ωραίος που αγαπούσε την ζωή και ζούσε για εκείνη. Συμπέσαμε στο θέμα ότι δεν μας αρέσουν τα πράγματα στην διοίκηση. Κάναμε μια κίνηση και ο Δήμος βοήθησε.

Ξεκίνησε αυτή η κίνηση, το 84′ έγινα εγώ πρόεδρος και ο Δήμος αντιπρόεδρος. Από εκεί και ύστερα είχαμε βγάλει ένα πλάνο για το πως θα διοικήσουμε τον σύλλογο.

Κάποια στιγμή ήρθαμε σε κάποια διαφωνία και είπα ότι αποχωρώ και βγάλτα πέρα εσύ.

Για τα όνειρα του Δασυγένη για τον Άρη:

Ο Δήμος είχε υψηλούς στόχους. Ήθελε να πάει την ομάδα στο Champions League. Έδινε χρήματα, όπως έκανε και την δωρεά για το αθλητικό κέντρο.

Είναι μεγάλη απώλεια, ένας πραγματικός Αρειανός που χάθηκε. Χάρηκα πάρα πολύ για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, ήταν μια Αρειανή ανακοίνωση.

Για τον Άρη του σήμερα:

Δυστυχώς δημιουργούνται όλο καινούργια κατεστημένα. Σπας το ένα, έρχεται το άλλο. Ο Άρης πρέπει να κάνει καλές επιλογές, αυτές κάνουν μια ομάδα μεγάλη.

Πιστεύω ότι ο Χαριστέας θα μπορέσει να κάνει καλές επιλογές, ο προπονητής αυτός φαίνεται ότι έδωσε μια διαφορετική οντότητα στην ομάδα, ενώ οι παίκτες μας είναι πάρα πολύ καλοί.

Μπορεί ο Άρης να χτυπήσει και την τρίτη και την δεύτερη θέση. Ακόμα και με τον Ολυμπιακό δεν βλέπω μεγάλη διαφορά, όσο για τον ΠΑΟΚ απορώ πως είναι σε αυτήν την θέση, μπορούμε μόνο να… γελάσουμε, το γέλιο λέει πολλά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button