Ποδόσφαιρο

Μουστακίδης: “Μήνυμα σε όλους το χθεσινό, να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται και ότι αυτό δεν αντέχεται άλλο”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την νίκη στο μεγάλο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς σχολίασε:

Το σκορ ήταν το τελευταίο που μας ενδιέφερε, δεν άρεσε σε πολλούς αυτό που έγινε, προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα να το μειώσουν, εμείς αυτό που θέλαμε σαν Άρης το πετύχαμε, δείξαμε ποια είναι η δυναμική μας.

Για το ότι…ενόχλησε πολλούς η χθεσινή εικόνα του Κλεάνθης Βικελίδης:

Ότι ακούγεται και κάνει πάταγο ενοχλεί, ότι δεν μπορούμε να το φτάσουμε προσπαθούμε να το μικρύνουμε.

Φυσικά το θέμα δεν ήταν μόνο να δείξει ο κόσμος την δυναμική του αλλά και να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη που βρίσκονται και τι πρεσβεύουν.

Να καταλάβουν ότι είναι πολλά όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μακριά από την φυσική μας θέση, πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει ο Άρης να αλλάξει κατηγορία, δεν αντέχεται άλλο αυτό.

Για την φετινή προσπάθεια:

Είχα πει και πέρυσι ότι όποιο ματς κερδίσουμε θα το κερδίσουμε με αίμα, πέρυσι δεν βγήκε αίμα, δεν κερδίσαμε πολλά πράγματα γιατί περπατούσαμε με ξύλινα πόδια.

Φέτος μπήκαμε στο μονοπάτι του ότι “θα κερδίσουμε με αίμα” και του ότι δεν θα μας χαριστεί κάτι, έτσι κι αλλιώς εδώ βρισκόμαστε επειδή δεν θέλαμε να μας χαριστεί κάτι.

Και πρέπει να αποβάλουμε και την κουβέντα του παρασκηνίου, που σχεδόν το νομιμοποιούμε.

Δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός στο παρασκήνιο για να είσαι μεγάλη ομάδα, κάποιες ομάδες όπως ο Άρης έχουν επιλέξει άλλο δρόμο.

Στο αγωνιστικό η ομάδα δείχνει πιο δεμένη, πιο δουλεμένη, δείχνει ότι είναι ομάδα που θα ματώνει και θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Θεωρώ επίσης ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα απελευθερώνονται και οι παίκτες, σιγά-σιγά θα φεύγει και το άγχος και η πολύ πίεση και θα βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Μπορεί να μην είναι τα πιο γνωστά ονόματα αλλά και πέρυσι δεν είχαμε τρομερούς ποδοσφαιριστές.

Για το “μήνυμα” που στάλθηκε προς τους ανθρώπους της ομάδας:

Όσοι είναι να πάρουν αυτό το μήνυμα το έχουνε πάρει, πρέπει ο καθένας από τον τομέα του να κάνει αυτό που πρέπει.

Πρέπει τώρα όλοι να δυναμώσουν την ομάδα για να μην υπάρχουν τριγμοί, πρέπει η ομάδα να ανέβει και να είναι έτοιμη για την πρώτη

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει συνετά, έχει τον δυναμισμό που χρειάζεται, έχει και την πίστη.

Ο προπονητής πάντα χρειάζεται και λίγη τύχη σε κάποια πράγματα, είχαμε αυτήν την τύχη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου έστω και στο τελευταίο λεπτό πήραμε τους 3 βαθμούς.

Πιστεύω ότι όλος αυτός ο συνδιασμός βοηθάει στην τόνωση της ψυχολογίας ώστε όλοι να συνεχίσουν με μεγαλύτερο δυναμισμό.

Για το φιλικό προς τιμήν του Ε.Γκέραρντ:

Είναι 20 Νοεμβρίου, θα είμαι και εκεί, είναι μια στιγμή που τιμούμε έναν άνθρωπο που προσέφερε, και όχι μόνο στην δική του ομάδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button