Ποδόσφαιρο

Από το Μόναχο στο «Μπομπονέρα» της Ευρώπης! «Το Χαριλάου πρέπει να είναι γεμάτο σε κάθε ματς»

Ανάμεσα στις πολλές ιστορίες που ξεχωρίζουν από την φιέστα του Άρης-Μπόκα, είναι και αυτή του Νίκου Παπααβραμίδη ενός «βιοπαλαιστή» ο οποίος ταξίδεψε από Γερμανία στην Θεσσαλονίκη για το μεγάλο φιλικό.

Αναλυτικά όσα είπε στον «αέρα» του Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» με τον Γιώργο Τότσικα:

Για το μεγάλο φιλικό είπε:

Δεν μπορούσα να λείψω από αυτήν την γιορτή, είμαι πανευτυχής που είμαι Αρειανός. Δουλεύω ως οδηγός λεωφορείου στην Γερμανία αλλά πάντα το μυαλό μου είναι πίσω στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εχθές στο γήπεδο αλλά θέλω να παρακαλέσω τους οπαδούς του Άρη μας να γεμίζουν το «Χαριλάου» σε κάθε αγώνα όχι μόνο με την Μπόκα αλλά σε κάθε ματς, το γήπεδο μας πρέπει να «βογκάει» σε κάθε ματς.

Εμείς που ζούμε μακριά κάνουμε ότι μπορούμε και κάθε φορά που βολεύει ερχόμαστε και θα ερχόμαστε να στηρίξουμε την ομάδα, γιατί πρέπει να ανέβει, πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, ο Άρης δεν έχει καμιά δουλειά εδώ που βρίσκεται.

Για το πώς βλέπει την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο:

Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή κατά την άποψη μου, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη για να πάρει την άνοδο, βέβαια δεν το συζητάω καν η ομάδα πρέπει να βγει σαν πρώτη.

Για την συνάντηση του

Ανέβηκα στην σουίτα, παρακάλεσα τους σεκιούριτι, τους είπα ότι είμαι από Γερμανία και με άφησαν να «ζήσω» το όνειρο! Συνάντησα τους θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, βγήκαμε φωτογραφίες, συζητήσαμε και μας υπέγραψαν κάποια αυτόγραφα.

Για το πώς του φάνηκαν οι δύο «θρύλοι» και στο τι συζήτησαν είπε:

Απλοί άνθρωποι ο Γκάλης και ο Γιαννάκης, νιώθω ευλογημένος και τους ευχαριστώ πολύ που μεγάλωσα με αυτούς τους δύο «θρύλους»

Ενώ κλείνοντας έδωσε και το μήνυμα του:

Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε Αρειανό, πάντα θα στηρίζουμε την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button