Ερασιτέχνης

Ιδανικός αυτόχειρας ο Άρης στο χάντμπολ, έχασε την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη

Ένα πέναλντι και δυο ελεύθερα σουτ από τα 6 μέτρα στέρησαν από τον Άρη την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη

Το φαβορί του Βορείου ομίλου της Α2 του χάντμπολ, Κέρκυρα αντιμετώπισε ο Άρης για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άρης μπορεί να αιφνιδιάστηκε και να έμεινε πίσω με 0-5, γρήγορα όμως με όπλο την καλή του άμυνα έφερε το παιχνίδι στα ίσια (5-5) με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι και το 8-9, αλλά ένα 0-3 της Κέρκυρας στο τέλος του ημιχρόνου να δίνει στους Φαίακες προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων ενόψει της επανάληψης.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρη έμεινε πίσω με 9-14 πριν ξεκινήσει την μεγάλη του αντεπίθεση σκοράροντας 6 γκολ και παίρνοντας το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά όμως και με το σκορ στο 16-16 οι παίκτες του Άρη ήταν…ιδανικοί αυτόχειρες, χάνοντας πέναλντι αλλά και δυο ελεύθερα σουτ από τα 6 μέτρα αλλά και δεχόμενοι μια δίλεπτη αποβολή τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το συγκεκριμένο παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με 16-17.

Η ομάδα πάντως απέδειξε ότι έχει δυνατότητες, και πως ακόμη και με απουσίες μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα, ενώ ακόμη έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button