Γενικά

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης δεν έχασε την δημοτικότητα του βάση έρευνας (photo)

Το brand name του Άρη παραμένει ισχυρό παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το τμήμα μπάσκετ. Εμμέσως αποδεικνύεται αυτό από την έρευνα της Vox Pop Analysis που έγινε για την δημοτικότητα των ομάδων της Α1.

Η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε πανελλαδικά μέσω τηλεφώνου τον Οκτώβριο σε δείγμα 1.500 ατόμων.

Ο Άρης είναι η τρίτη ομάδα σε δημοτικότητα, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που μονοπωλούν τους τίτλους και τις θέσεις στην Ευρωλίγκα εδώ και χρόνια.

Παρά τα προβλήματά του ο Άρης παραμένει δημοφιλής όχι μόνο στον δυναμικό πυρήνα των δικών του οπαδών, αλλά όλης της μπασκετικής Ελλάδας, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην ερώτηση “ποια άλλη ομάδα συμπαθείτε;” οι κίτρινοι είναι στην πρώτη θέση με ποσοστό κοντά στο 16%.

Αν αυτό το ποσοστό συνδυαστεί με την τρίτη δημοφιλέστερη απάντηση (όταν αγωνίζονται ιστορικοί σύλλογοι) στο ποιο είναι το βασικό κίνητρο για να δει ο κόσμος έναν αγώνα μπάσκετ, αποδεικνύεται η δεισδυτικότητα του Αυτοκράτορα και σε άλλα κοινά εκτός από το δικό του.

 

Είναι μια έρευνα που αναδεικνύει τον ρόλο και τη δυναμική του Άρη στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο μέσα από τα μάτια των δικών του φιλάθλων, αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο και αυτά τα αποτελέσματα καλό θα είναι και η ΚΑΕ να τα εκμεταλλευτεί και στον ΕΣΑΚΕ να τα… ρίξουν μια ματιά για την αδικία που ετοιμάζονται να συντελέσουν στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button