Ερασιτέχνης

“Δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, δεν τους αρέσει που ο Άρης είναι δυνατός” (Videos)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου για την πεντακάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος σε βάρος του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον αγώνα με τον Α.Ο. Τρικάλων 2011.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή και τον έναν εκ των δύο βοηθών του και όχι τις αθλήτριες και έπειτα από αρκετά 24άωρα και αφού έχει καταλαγιάσει λίγο ο θυμός και τα νεύρα μας και θέλοντας να πρυτανεύσει η λογική.
Κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο, θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας για όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο γήπεδο των Τρικάλων, όπου η ομάδα μας έδινε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς της για την ίση διεκδίκηση του φετινού τίτλου του πρωταθλητή, που εκτός από την αστοχία και την κακοτυχία της,( 20 τελικές, 6 δοκάρια, ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε κτλ.), την κατά τ’ αλλά μαχητική ομάδα των Τρικάλων, είχε να αντιμετωπίσει και τους διαιτητές.

Και όπως προ είπαμε επειδή θέλουμε να πρυτανεύσει η λογική θα εξαιρέσουμε τον Α’ βοηθό που ήταν άψογος σε όλες τις αποφάσεις του και για τις δύο ομάδες σε αντίθεση με τον Καρδιτσιώτη διαιτητή και τον Β’ βοηθό του που στέρησαν από την ομάδα μας την επί ίσοις όροις διεκδίκηση του φετινού τίτλου μαζί με την ομάδα του παοκ και της Καρδίτσας.

Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς σκεφτόταν ο διαιτητής την ώρα που έπαιρνε τις αποφάσεις του στο παιχνίδι.
Με αποκορύφωμα :
1. την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ που σημείωσε η παίχτρια μας στο 50’. (βίντεο 1)
2. την μη καταλόγιση πέναλτι σε αντικανονική απομάκρυνση και αλλαγή πορεία της μπάλας με τον αγκώνα παίχτριας της αντίπαλης ομάδας και ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες του προπονητή μας και την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας μας. (βίντεο 2)
3. την μη τήρηση του σωστού έξτρα χρόνου και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από μεγάλης διάρκειας διακοπές του αγώνα λόγο κάποιων τραυματισμών – αλλαγών – σκοπιμότητας της αντίπαλης ομάδας ( στα πλαίσια του λογικού πάντα) χρόνος περίπου 12 λεπτών που στέρησε από την ομάδα μας, μιας και ολόκληρο το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας προς τους αντιπάλους!! 4. Γνωρίζουμε εξ’ αρχής πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, αλλά θα θέλαμε να ακουστούν όλα αυτά μέχρι τους υπεύθυνους που ζητούν και λένε για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα μας.
5. Επίσης γνωρίζουμε πως θα δεχτούμε πόλεμο γιατί σε κάποιους δεν αρέσει που είμαστε πλέον δυνατοί, μα όσο θα συμβαίνουν τέτοιου είδους καταστάσεις εμείς θα γινόμαστε δυνατότεροι!!!

Με εκτίμηση,

Γυναικείο Τμήμα Ποδοσφαίρου ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button