Ποδόσφαιρο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεικών από την Μπαρτσελόνα!

Τον…πρώην τεχνικό διευθυντή του φαίνεται πως έχει σκοπό να βοηθήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να δώσει δανεικούς ποδοσφαιριστές στον Πάκο Ερέρα.

Ερνέστο Βαλβέρδε και Πάκο Ερέρα συνυπήρξαν στην Εσπανιολ, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να είχε επιλεχθεί από τον Ερέρα, που τότε ήταν στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι δυο τους έχουν κρατήσει επαφή μέχρι τώρα, με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να αφήνει ανοιχτό ενδεχόμενο (εφόσον παραμείνει στους “μπλαουγκράνα”) να βοηθήσει τον συμπατριώτη  του μέσω ενός ή δυο δανεικών παικτών, είτε από την “Μασία” είτε από αθλητές που ανήκουν στην Καταλανική ομάδα και έχουν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Άρης έχει αποκτήσει τόσο τον Φρανσίσκο Χαβίτο, όσο και τον Τόνι Κάλβο από την “Μασία”, αθλητές που ξεχώρισαν τόσο στον Άρη όσο και στο Ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button