Ποδόσφαιρο

Φως στο… τούνελ της παραμονής για Σόουζα

Η παραμονή ή όχι του Ούγκο Σόουζα στον Άρη της επόμενης σεζόν, αποτελεί ένα από τα μείζονος σημασίας θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τον Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, ανάμεσα στα «θέλω» του παίκτη και την πρόταση που κατατέθηκε από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Υπήρξαν πληροφορίες, πως για το νέο συμβόλαιο, ο Θοδωρής Καρυπίδης πρότεινε στον Ίβηρα αμυντικό αποδοχές ύψους 120.000 – 130.000 ευρώ, με την πλευρά του παίκτη, να ζητά περίπου 50.000 ευρώ περισσότερα από την πρόταση που κατατέθηκε.

Η καλή διάθεση, όμως, που δείχνει ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες να παραμείνει στον Άρη, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια ανοιχτά γι αυτό, προκαλεί την αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα τα… βρουν κάπου στη μέση κι έτσι ο 25χρονος στόπερ θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα», τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο.

Βέβαια, δεν πρέπει κανείς να ξεχνά το γεγονός, πως κάποιες προτάσεις, κυρίως από το Βέλγιο και ενδεχομένως από την Ελλάδα, έχουν ήδη κατατεθεί για τον… ελεύθερο από τις 30 Ιουνίου, Πορτογάλο αμυντικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button