Ερασιτέχνης

Αναστασιάδης: “Υποχρέωση όλων μας να είμαστε δίπλα στον Α.Σ. – Βλέπω 150 παιδιά με κίτρινες φόρμες και γεμίζει η ψυχή μου”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος του Άρη, κ.Τάσος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για το “μυστικό” της επιτυχίας του τμήματος ανέφερε:

Το μυστικό είναι…δουλειά, δουλειά, δουλειά, και όχι από έναν άνθρωπο, ούτε από δυο, ούτε από τρεις.

Για τους πρωταθλητές του Α.Σ. που τιμήθηκαν:

Για να λέμε και τα καλά, προχθές ήμουν σε μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση, είδα παιδιά από πολλά αθλήματα, οπότε από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, γιατί για να βγάλεις πρωταθλητές μόνο δουλειά χρειάζεται.

Για την γενικότερη κατάσταση στον Α.Σ.:

Είμαι από τους μεγαλύτερου επικριτές του ερασιτέχνη αλλά δεν μπορώ να μην πω και τα θετικά, ο ερασιτέχνης Άρης που ονειρεύομαι όμως είναι εντελώς διαφορετικός από τον Α.Σ. που έχουμε τώρα, το ότι “καλά είμαστε εδώ που είμαστε” εμένα δεν με καλύπτει.

Από την άλλοι ο κόσμος και οι παράγοντες του Άρη έχουν γυρίσει την πλάτη στον ερασιτέχνη, γιατί να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να τρέξει το χάντμπολ, και δεν νομίζω ότι χρειάζεται και τίποτα τρομερά ποσά, μεράκι θέλει και δουλειά.

Ότι έχει γίνει στο τζούντο, στις ακαδημίες του ποδοσφαίρου, το κολύμπι, το πόλο πρέπει να γίνει και π.χ. στο χάντμπολ.

Και αυτό έχει να κάνει και με τους ανθρώπους που έχουν γυρίσει την πλάτη στον εραιτέχνη.

Για τα δέκα ευρώ που θα δίνονται στον Α.Σ. Άρης μαζί με την πληρωμή των εισιτηρίων διαρκείας:

Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έτσι λειτουργούν, μιλάμε για 10 ευρώ, όχι για 500 και για 1.000, αλλά τώρα πρέπει και ο ερασιτέχνης να δείξει ότι και το ποσό που θα μαζευτεί θα πιάσει τόπο.

Για το ότι ο κόσμος πρέπει να βρεθεί δίπλα στον Α.Σ.:

Αυτό πιστεύω ότι είναι υποχρέωση όλων μας, όταν ήμουν μικρότερος αναρωτιόμουν γιατί κάποιος να ασχοληθεί με τον ερασιτέχνη, με το κολύμπι και το πόλο ενώ υπάρχει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Εμείς τώρα κατεβάσουμε 150 παιδιά από 9 έως 12 ετών, από 69 άτομα πριν 4 χρόνια έχουμε φτάσει στο να έχουμε 148 άτομα για τους αγώνες, κατορθώσαμε λοιπόν να μαζέψουμε αυτά τα λεφτά εγώ όταν βλέπω 150 φόρμες στο Εθνικό γεμίζει η ψυχή μου, και ας μην με ξέρει και κανένας.

Και καλώ τον κόσμο όποιος θέλει να έρθει στο Εθνικό να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιδιών μας.

Κληθείς να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη είπε:

Ας κάνουμε εμείς το καθήκον μας προς τον σύλλογο, και ας αφήσουμε τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους να μας δείξουν τελικά ότι τίποτα δεν πήγε χαμένο.

Για το τι τελικά συνέβη με τους Τούρκους επιχειρηματίες:

Δεν έχω ενημέρωση, εγώ ήμουν παρών σε συναντήσεις, και με τον Γιαννάκη, και με τον πρώην πρόεδρο της Κ.Α.Ε. τον κ.Λάσκαρη.

Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι την στιγμή που τους πήγα στον ερασιτέχνη και έγινε το ραντεβού.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button