Ποδόσφαιρο

Οικονόμου: «Νέα αρχή με Καρυπίδη το 10ευρω, θα βοηθήσει ο Γουλιέλμος, χρειάζεται η βοήθεια κάθε Αρειανού στον ΑΣ»

Ο γενικός γραμματέας του Α.Σ., Τάσος Οικονόμου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις είπε:

Κάθε χρόνο ακούμε ότι θα σταματήσει η διαδικασία αλλά δυστυχώς κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται. Έχω μία ιδιότητα παραπάνω ως εκπαιδευτικός αλλά και σαν γονιός που είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία κυρίως για το παιδί. Αυτή η διαδικασία δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει το άγχος της, δεν είναι κάτι το οποίο ρυθμίζεται και αποβάλλεται. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες παιδιών. Τα πρώτα είναι αυτά που έχουν μία υποδομή όσον αφορά την μόρφωση και το διάβασμα που έχει γίνει συστηματικό τα τελευταία χρόνια του λυκείου και έχουν τις βάσεις να αντεπεξέλθουν στις εξετάσεις, υπάρχει η δεύτερη κατηγορία που είναι οι μαθητές που αποφασίζουν να διαβάσουν την τελευταία χρονιά όπως είναι και πλειοψηφία και υπάρχει και η τρίτη κατηγορία που θα δώσουν για το θεαθήναι, για την εμπειρία.

Όταν το παιδί καταλάβει σε ποια κατηγορία βρίσκεται τόσο πιο εύκολο είναι να έχει λιγότερο. Στην πρώτη κατηγορία που το παιδί είναι συστηματικά διαβασμένο κανονικά θα έπρεπε να έχει λιγότερο άγχος κάτι το οποίο φυσικά δεν είναι εύκολο. Η ύλη θα είναι αυτή που λίγο πολύ θα έχει διαβάσει. Αυτός που είναι στην δεύτερη κατηγορία θα έχει διαβάσει και θα έχει κάνει κάποια πασαλείμματα και στις εξετάσεις είναι λογικό να έχει περισσότερο άγχος και η τρίτη κατηγορία η οποία πάει ούτως ή άλλως χωρίς άγχος οπότε είναι έτσι.

Για τους γονείς που πιέζουν τα παιδιά είπε:

Είναι πολύ βασικό οι γονείς να μη πιέζουν τα παιδιά γιατί δεν υπάρχει λόγος γιατί το παιδί πρέπει να καταλάβει ότι οι εξετάσεις δεν είναι το τέλος του κόσμου. Βέβαια ο γονιός έχει την αγωνία του και περιμένει απ’εξω και μετά να ρωτάει τι έγραψε χωρίς να ξέρουν καν την ύλη.

Για το αν είναι σωστό το σύστημα των πανελλαδικών είπε:

Δυστυχώς είναι ένα σύστημα τις παπαγαλίας. Οι περισσότεροι μαθαίνουν για να γράψουν στις εξετάσεις και μετά δεν θυμούνται τίποτα. Ας πούμε την ιστορία την παπαγαλίζουν όλοι, δίνουν εξετάσεις και μετά δεν θυμούνται τίποτα. Υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι άχρηστα και δεν χρειάζονται να μπαίνουν στην ύλη. Τώρα για το αν θα αλλάξει κάτι δεν ξέρω, κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια από όλες τις κυβερνήσεις, από όλους τους υπουργούς που περάσανε και η ουσία είναι ότι τα παιδιά πάλι πάνε φροντιστήρια, πάλι μπαίνουν σε μία διαδικασία άλλη. Ανακοινώθηκε κάτι το όποιο μπορεί να είναι σε ισχύ σε 2 χρόνια απ’ότι είπανε στο να μη δίνουν εξετάσεις τα παιδιά, να υπάρχει δηλαδή μία τέταρτη χρονιά μετά τις τάξεις του λυκείου η οποία θα είναι καθαρά εισαγωγική για το πανεπιστήμιο, παίρνεις το απολυτήριο και ίσα ίσα κάνεις την προετοιμασία για το πανεπιστήμιο.

Για το επιπλέον “10ευρω” που θα παίρνει ο ερασιτέχνης με την αγορά των διαρκείας είπε:

Αυτό φυσικά και είναι θετικό. Το συζητούσαμε και το λέγαμε πόσο καιρό. Η ομάδα είχε την διαδικασία της Γ και της Β εθνικής και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο από την στιγμή που οι φίλαθλοι μας ήταν στο περιθώριο και έρχονταν πολύ λίγοι στο γήπεδο. Ο ερασιτέχνης υποφέρει εδώ και χρόνια, πόσο μάλλον αυτά τα τέσσερα χρόνια που η ομάδα υπέφερε στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Ο Α.Σ. θα στηρίζεται σε αυτό, κάθε τμήμα έχει κάποια πενιχρά έσοδα από κάποιους ανθρώπους που τα έχουν πάρει παραμάσχαλα και τα συντηρούν. Η βοήθεια του κάθε Αρειανού χρειάζεται, κάτι το οποίο το κάνουν οι ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στον ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, να μη κρυβόμαστε. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει γιατί τα πήρε όλα και έχασε μόνο ένα κύπελλο στο μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ έρχεται δεύτερος σε όλα τα ομαδικά. Ο Παναθηναϊκός υποφέρει, τώρα όμως ο Γιαννακόπουλος ανέλαβε τον ερασιτέχνη όποτε θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σιγά σιγά άρα λοιπόν μένουμε και μεις που ναι μεν έχουμε 23 τμήματα με πάνω από 2.000 αθλητές και θέλουμε να φτάσουν πιο ψηλά.

Από την μία υπάρχουν υποδομές σε όλα τα αθλήματα και τα παιδάκια είναι αρκετά σε κάθε τμήμα αλλά από την άλλη δεν φτάνει μόνο αυτό. Τα παιδιά θέλουν να μεγαλώσουν και να μπουν σε μία αντρική η γυναικεία ομάδα η οποία θα είναι ψηλά και θα είναι ψηλά και οι ίδιοι. Για εμάς είναι πολύ βασικό και σημαντικό αυτό το 10ευρω άρα καλά έκανε και συνδυάστηκε με το διαρκείας και στην πορεία ότι μπορούμε να το συσχετίσουμε με αυτό θα είναι καλό.

Για το τι σημαίνει το “6 μήνες συνδρομή” είπε:

Η εγγραφή στον ερασιτέχνη είναι 20 ευρώ. Αυτόματα δηλαδή με το 10αρικο είναι μισή συνδρομή και για την ετήσια είναι άλλα 10 ευρώ. Ουσιαστικά τα πρώτα 10 ευρώ είναι η προεγγραφή στον ερασιτέχνη, είσαι μέλος αλλά για 6 μήνες.

Για το αν έχουν όφελος οι γονείς που έχουν τα παιδιά στον ερασιτέχνη είπε:

Όλα ισχύουν κανονικά και είναι επιπλέον τα 10 ευρώ. Εμείς το κάναμε αυτό σαν κίνητρο το 10ευρω για να εγγραφεί κάποιος και στον ερασιτέχνη και θέλουμε να τον κρατήσουμε κιόλας. Το 20ευρω δεν είναι ένα μεγάλο ποσό για να είσαι στον ερασιτέχνη και να παρακολουθεί τα πράγματα από κοντά, θα έχει κάποια προνόμια στα γυμναστήρια και όλα αυτά.

Για το 10% της υποχρέωσης της ΠΑΕ είπε:

Αυτό είναι οι υποχρεώσεις που εχει η ΠΑΕ σαν ανώνυμη εταιρεία απέναντι στον ερασιτέχνη και πρέπει να εξυπηρετούνται.

Για το 10ευρω εάν επεκταθεί και στην ΚΑΕ:

Είναι μια καλή κίνηση, λογικά θα το επεκτείνουμε και στο μπάσκετ.

 

Για τον κ. Γουλιέλμο είπε:

Ο άνθρωπος ήρθε για να βοηθήσει τον Άρη. Έχει διαφορά από τον Λάσκαρη, ο Λάσκαρης ήρθε διαφορετικά ήταν ένας άνθρωπος που δεν ξέραμε και δεν μπορούσαμε να τον γνωρίσαμε καλύτερα. Πιστεύω ότι με τα άτομα που είναι τώρα στην διοίκηση είναι άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθήσουν στο μέγιστο και με γνωριμίες και οικονομικά. Για το πως κινούνται οι παίκτες, προπονητές και παράγοντες είναι ένα καλό πακέτο έτσι όπως κινείται η ΚΑΕ.

Για το αν είχε δώσει ο Λάσκαρης στην αρχή λεφτά στον ερασιτέχνη είπε:

Την πρώτη χρονιά έδωσε χρήματα όλα πήγαιναν καλά και πληρωνόντουσαν και οι παίκτες αλλά την δεύτερη χρονιά άρχισαν τα προβλήματα.

Για τις οφειλές που είχε ο Καρυπίδης από εκείνη την υπόσχεση των 300.000 ευρώ είπε:

Ήταν στην αρχή, μετά προέκυψαν τα θέματα της ΠΑΕ και όλα όσα ξέρουμε. Τώρα κάνουμε μια νέα αρχή, έχουμε μιλήσει με τον Καρυπίδη και η εφαρμογή της ενίσχυσης των 10 ευρώ είναι μια νέα αφετηρία περιμένοντας καλύτερες σχέσεις και συνεργασία.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Όλα κινούνται καλά και η ομάδα άλλαξε σελίδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button