Ερασιτέχνης

Ανακοινώθηκε και η Nikolic

Ανακοινώθηκε η διεθνής αμυντικός Nikoleta Nikolic από το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον ΑΡΗ η Nikoleta Nikolic!

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή με την Εθνική Σερβίας Nikoleta Nikolic,από την ομάδα ZNK Pomurje Σλοβενίας!

Η Nikoleta Nikolic γεννήθηκε στις 11/1/1992 στην Σερβία και είναι αμυντικός, έχει ύψος 1,75 και είναι 64 κιλά, και είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών Σερβίας.

H παίκτρια ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Σερβίας ZFK Masinac και ήταν εκεί μέχρι την χρονιά 2012-2013. Το 2009 έπαιξε στο Champion League και την χρονιά 2009-2010 πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σερβίας. Το 2010 έπαιξε στο Champion League και την χρονιά 2010-2011 πήρε το Κύπελλο Σερβίας και βγήκε 3η στο πρωτάθλημα Σερβίας. Τις επόμενες δύο τελευταίες χρονιές με την ZFK Masinac βγήκε 3η στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Μετά, την χρονιά 2013-2014 πήγε στην ομάδα Spartak Subotica Σερβίας, όπου στην αρχή της χρονιάς έπαιξε στο Champion League και μετά πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σερβίας.

Την επόμενη χρονιά 2014-2015 πήγε στην ομάδα BIIK Kazygurt Καζακστάν, όπου στην αρχή της χρονιάς έπαιξε στο Champion League και μετά πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Καζακστάν.

Την χρονιά 2015-2016 πήγε στην ομάδα Medyk Konin Πολωνία, όπου στην αρχή της χρονιάς έπαιξε στο Champion League και μετά πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Καζακστάν.

Πέρσι,2016-2017,η Nikoleta Nikolic ήταν στην ομάδα ZNK Pomurje Σλοβενίας, όπου ήταν συμπαίκτρια με την νέα παίκτρια του ΑΡΗ και διεθνή με την Εθνική Σερβίας, Biljana Bradić.
Εκεί πρώτα έπαιξε στο Champions League και μετά πήρε το Κύπελλο Σλοβενίας και βγήκε 2η στο πρωτάθλημα Σλοβενίας.
Συνολικά έχει 11 συμμετοχές στο Champions League και έχει πετύχει 1 γκολ.

Επίσης, η Nikoleta Nikolic ήταν στην Εθνική νεανίδων Σερβίας και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Σερβίας γυναικών και ως τώρα έχει 11 συμμετοχές.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button