Ερασιτέχνης

Ανακοίνωσε την…killer Bradic ο Άρης

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της Bradic από τον Άρη.

Και επίσημα παίκτρια των κιτρινόμαυρων θα είναι η Μπιλιάνα Μπράντιτς, αθλήτρια με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον ΑΡΗ η Biljana Bradić!

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή με την Εθνική Σερβίας Biljana Bradić ,από την ομάδα ZNK Pomurje Σλοβενίας!

Η Biljana Bradić γεννήθηκε στις 24/4/1991 στο Prokuplje της Σερβίας και είναι επιθετικός, και είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών Σερβίας.

H αθλήτρια ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Σερβίας ZFK Kolibri Kursumlija το 2001 και ήταν εκεί μέχρι το 2007, όπου το 2007 έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας.

Την επόμενη χρονιά 2007-2008 πήγε στην ομάδα ZFK Masinac Σερβίας, όπου πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σερβίας.
Στην συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα ZFK Kolibri Kursumlija Σερβίας μέχρι και το 2014,όπου το 2010 ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Σερβίας.

Η Biljana Bradić την επόμενη χρονιά πήγε στην ZNK Pomurje Σλοβενίας και πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Σλοβενίας 2014-2015 και το 2015 έπαιξε σε 3 αγώνες Champions league και πέτυχε 2 γκολ. Συνολικά στην ομάδα της ZNK Pomurje Σλοβενίας είχε 20 συμμετοχές και 40 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2016 πήγε στην Targu Mures Ρουμανίας, όπου πήρε το Κύπελλο Ρουμανίας και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Μετά, τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην ZNK Pomurje Σλοβενίας, όπου πήρε το Κύπελλο Σλοβενίας και τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Επίσης, η Biljana Bradić ήταν στην Εθνική νεανίδων Σερβίας και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Σερβίας γυναικών και ως τώρα έχει 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Καλή επιτυχία Biljana!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button