Μπάσκετ

Άρης… Showtime διέλυσε (95-60) την Κύμη και ανάσανε

Εκπληκτικός ήταν ο Άρης επιθετικά, ίσως ακόμη καλύτερος αμυντικά και διέλυσε την αντίπαλο του με 

Υπήρχε μόνο Άρης!

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα του Άρη. Μετά το αρχικό 2-2 οι κιτρινόμαυροι ήταν σχεδόν… κυριολεκτικά η μόνη ομάδα στο γήπεδο.

Ο Μποχωρίδης πέτυχε οκτώ συνεχόμενους πόντους για να κάνει το 10-2. Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου διαφορετική, με τους κιτρινόμαυρους να παίζουν εκπληκτική άμυνα, να αναγκάζουν τους αντιπάλους τους να κάνουν 7 λάθη και να κλείνουν το πρώτο δεκάλεπτο στο 26-2!

Συνέχισε δυνατά

Συνέχισε να επικρατεί και στο δεύτερο δεκάλεπτο Με κλεψίματα, ασίστ και ευστοχία ο Άρης εξασφάλισε την νίκη του από το δεύτερο κιόλας ημίχρονο.

Το πάθος και η δυναμική του κέρδισαν μια σπουδαία διαφορά (49-18), μετρώντας 3 τρίποντα των Μπελ, Μποχωρίδη και Τζόουνς.

Δεν χαλάρωσε λεπτό!

Η Κύμη προσπάθησε να… σώσει τα προσχήματα, αλλά ο Άρης δεν χαλάρωσε λεπτό. Η τάπα του Σλαφτσάκη, το καλάθι του Μποχωρίδη, ένα εκπληκτικό κάρφωμα του Κάιζερ ήταν μερικές.. πινελιές που συνθέτουν την “εικόνα” του δευτέρου ημιχρόνου.

Με τον Γιάννη Καστρίτη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν λιγότερες ευκαιρίες και τον Άρη να ολοκληρώνει την… Αυτοκρατορική του εμφάνιση με 95-60.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button