Ποδόσφαιρο

Καραμανλής: “Ήμασταν υποχρεωμένοι στην μνήμη του Άγγελου, να υλοποιήσουμε αυτό το τουρνουά”

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη Δημήτρης Καραμανλής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το 4ο συνεχόμενο τουρνουά στην μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα:

Είναι όλα έτοιμα, είμαι στην ευχάριστη θέση και φέτος να διοργανώσω αυτό το τουρνουά στην μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα του παιδιού που άδικε έφυγε από δίπλα μας, είναι ένα τουρνουά που γίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, ήταν μια ιδέα του Πάνου Αλεξιάδη και ήμασταν υποχρεωμένοι  στην μνήμη του παλικαριού να την υλοποιήσουμε.

Συμμετέχουν αρκετές ομάδες από την Θεσσαλονίκη και την επαρχία, θα γίνει μια γιορτή θα απονέμουμε στον πατέρα του Άγγελου μια πλακέτα αναμνηστική θα είναι και ο πρόεδρος του ΑΣ κύριος Ψηφίδης και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ όμορφη γιορτή.

Τα παιδιά θα παίξουν μπάλα, είναι καθαρά προς τιμή του Άγγελου, θα το χαρούν  και τα παιδιά και πιστεύω ότι και ο Άγγελος από εκεί ψηλά που θα μας βλέπει, θα το χαίρεται και εκείνος.

Σήμερα είναι από τις 14:30 μέχρι της 18:00 και αύριο από το πρωί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι. Θα δούμε γεννηθείς του 2007-2008-2009 και αύριο θα έχουμε και το 2003 που ανήκουν πλέον στην ΠΑΕ, θελήσανε τα παιδιά να συμμετέχουν στο τουρνουά.

Όποιος μπορεί να έρθει να δει και τα παιδιά, να τα τιμήσει που θα παίξουν μεταξύ τους, θεωρώ ότι όσο περισσότερο κόσμο έχει θα χαροποιήσει και τον πατέρα του παιδιού και τον ίδιο τον Άγγελο από εκεί ψηλά. Στις 14:30 είναι η τελετή έναρξης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com