Μπάσκετ

Πουλιτσίδης: “Ο Γιαννάκης ήταν συγκλονιστικός στην εκδήλωση, μίλησε στα παιδιά και τους είπε να νιώθουνε μαχητές και να μην τα παρατάνε ποτέ”

Ο Γυμνασιάρχης του Αριστοτέλειου κολεγίου Σερρών Αγάπιος Πουλιτσίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8  και μίλησε για την χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την χθεσινή εκδήλωση:

H εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές οποία ξεκίνησε με τις προσδοκίες που είχαμε και υψηλές προσδοκίες αλλά υπερέβη τον πήχη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν συγκλονιστικός, μίλησε στα παιδιά, τα βιώματα που είχε από την παιδική του ηλικία μέχρι και την σημερινή, τους είπε πολλά πράγματα και για όλη την εξέλιξη του και πως πρέπει τα παιδιά να νιώθουνε μαχητές και να μην τα παρατάνε ποτέ. Εξήγησε κάτι προσωπικές του στιγμές με το γόνατο και το πρόβλημα που είχε στην Αμερική και πως κατάφερε να παίξει μπάσκετ, το μπάσκετ που όλοι ξέρουμε, με την ισχυρή θέληση που είχε.

Στάθηκε στο γεγονός ότι πρώτα πρέπει να είναι καλοί χαρακτήρες και μαχητές στην ζωή. Και επειδή τυχαίνει να έχουμε μια καλή ομάδα μπάσκετ σχολική, κάνουμε έναν αγώνα να μαζέψουμε τα ταλέντα του νομού και τους έχει δει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης γιατί έχουν κάνει κάποιες προπονήσεις με τον Άρη στο Παλέ ντε σπορ, γνωρίζει τα παιδιά και τα προπόνησε ο ίδιος και τα χαιρέτισε προσωπικά, φωτογραφήθηκε και μαζί τους, του μιλήσαν κιόλας και οι ίδιοι.

Ήρθαν και δημοτικά σχολεία οι τοπικές τηλεοράσεις, είχε αρκετό κόσμο, το βασικό μήνυμα που δόθηκε είναι πως ο μεγάλος αθλητής είναι πάνω από όλα μαχητής και άνθρωπος και από εκεί και πέρα αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις δικαία, για να μπορέσει να περάσει μπροστά και τα παιδιά το έχουν καταλάβει.

Μόνο για τον Άρη γινόταν η κουβέντα, μετά που πήγαμε να φάμε κάτι, μιλήσαμε επίσης για τους αγώνες της ομάδας και αναφερθήκαμε σε πολλά. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε ένα γυμναστήριο κλειστό και θέλαμε την άποψη του για το πως θα γίνουν κάποια πράγματα και λειτουργικά και γενικά να μας πει την γνώμη του που τα ξέρει καλά.

Η είδηση για τον Άρη  και αυτό που αποκόμισα εγώ, είναι ότι ο άνθρωπος αυτός κοιμάται και ξυπνάει μόνο με τον Άρη και όλη του η προσπάθεια είναι για την ομάδα και μάλιστα γύρισε και μου είπε να μην στεναχωριέμαι καθόλου τα πράγματα θα φτιάξουν, δουλεύουνε όλοι γι’ αυτό και η ομάδα θα πάρει τα πάνω της.

Ήδη μου είπε οτι ψάχνουνε 2-3  παίκτες  που θέλουνε να πάρουν και θα τους πάρουν, αλλά θέλει λίγο υπομονή και το ζητούμενο για μένα γιατί με ρώτησε πόσο καιρό έχω να πάω στο γήπεδο αν και ήμουν φανατικότατος, έχω να πάω αρκετά χρόνια και μου λέει το μοναδικό έσοδο είναι το γήπεδο, πρέπει να το γεμίσουμε, υπάρχουν 1.700 διαρκείας και από εκεί και πέρα πρέπει να γεμίσει το Παλέ ντε σπορ. Δεν υπάρχουν έσοδα.

Του υποσχεθήκαμε ότι στον πρώτο αγώνα θα έρθουμε σύσσωμο το Αριστοτέλειο και το διοικητικό συμβούλιο να δούμε τον αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button