Ποδόσφαιρο

Καρυπίδης: “Μια πόλη δύο ομάδες! Ο Άρης επιστρέφει δυνατός”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» και μίλησε για τον απολογισμό του 2017 και τα σχέδια της επόμενης μέρας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ποιος είναι ο απολογισμός του 2017:

Κλείνοντας το 2017 βρίσκει τον Άρη να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, είμαστε ικανοποιημένοι, έχουμε μια στεναχώρια από τα 2 τελευταία παιχνίδια γιατί περιμέναμε να κερδίσουμε,  από εκεί και πέρα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είμαστε πρώτη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα, σε κάθε παιχνίδι δείχνει έτοιμη και μετά την διακοπή θα επιστρέψει ακόμη πιο δυναμικά, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για εμάς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θέλαμε να κάνουμε το απόλυτο  9 στα 9 και να κάνουμε όσο μπορούμε μεγαλύτερη την διαφορά, γιατί η κάθε ισοπαλία που φέρνει η ομάδα λόγω το ότι  έχουμε βιώματα από πέρσι και κάνουμε στο μυαλό μας σκέψεις και υπάρχει πανικός.

Δεν χρειάζεται πανικός, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, θα γίνουν και κάποια αποτελέσματα που δεν θα μας αρέσουν, αλλά θα πετύχουμε τον στόχο μας, είμαστε προσγειωμένοι, δεν χρειάζεται να λέμε ότι είμαστε φαβορί, χαμηλά το κεφάλι και θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος, δεν είμαστε τίποτα συνεχίζουμε κανονικά και θα δείξει η συνέχεια, καταλαβαίνω τον κόσμο και εγώ προχθές ήμουν στο Αίγιο και δεν μου άρεσε η  ισοπαλία αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε.

Αν έχει μάθει μετά από λάθη που έγιναν την περσινή σεζόν:

Το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει στο τέλος της σεζόν, έχω μάθει κάποια πράγματα, είμαι πιο προσεκτικός και προσπαθούμε παιχνίδι το παιχνίδι να πετυχαίνουμε την  νίκη και θέλει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί  και να μην μιλάμε, σίγουρα έχω μάθει πολλά πράγματα κανείς τα ξέρει όλα.

Για ενίσχυση της ομάδας από τη νέα χρονιά:

Έχουμε καλά αποδυτήρια και ποδοσφαιριστές, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που είναι φέτος και βλέπω ότι προσπαθούν και δουλεύουν καθημερινά, θα δούμε αν χρειαστούμε προσθήκες, αυτό είναι θέμα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, θα γίνει μια σύσκεψη τις επόμενες μέρες θα δούμε αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια προσθήκη, επειδή ήρθαν δύο ισοπαλίες δεν σημαίνει ότι η ομάδα θέλει παίκτες θα το δούμε αν χρειαστεί κάτι, τα λάθη που κάναμε πέρσι δεν θα τα κάνουμε φέτος, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παύλος μαζί με τον προπονητή.

Αν είναι ευχαριστημένος από τον Παύλο Μυροφορίδη:

Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, κρατάει τα αποδυτήρια, έχει πολύ καλή σχέση με τους παίκτες, σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν έχουνε πικρία και είναι λογικό, αλλά ο Παύλος κρατάει  τα αποδυτήρια και κάνει πολύ καλή δουλειά, μιλάμε καθημερινά, είμαστε μια οικογένεια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Ένα σχόλιο για τον Δημήτρη Σπανό:

Τον προπονητή θα τον κρίνεις από τα αποτελέσματα, αυτός έχει την ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά τον πρώτο που πυροβολάνε είναι τον προπονητή, όταν τον φέραμε σίγουρα υπήρχε μια αμφιβολία κάποιοι δεν τον ήξεραν, αλλά είναι ένας δουλευταράς είναι χαμηλών τόνων προπονητής, σίγουρα θα κάνει και λάθη και αυτός αλλά από αυτά θα  μάθει, πιστεύω ότι μέχρι στιγμής δικαιώνεται  και εγώ και ο Παύλος.

Για την εξόφληση των περσινών παικτών:

Υπάρχει ένα υπόλοιπό από πέρσι που μας δυσκόλεψε γιατί το περσινό  μπάτζετ ήταν πολύ μεγάλο, το 90 τις εκατό πληρώθηκε, αλλά έμειναν κάτι ρέστα που θα δοθούν από τον Γενάρη, δεν υπάρχει κανένα θέμα στις πληρωμές, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, αλλά η περσινή σεζόν μας έχει ζορίσει πάρα πολύ.

Έχουν μείνει 100.000 να κλείσουν όλες οι περσινές υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει θέμα, δουλεύουμε πάνω σε αυτά, δουλεύουν όλοι, οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν θα υπάρχουν, κάποιοι που θα αρχίσουν να λένε διάφορα επειδή είμαστε μπροστά και θα λένε ο Άρης δεν θα πάρει άδεια, κανένα θέμα δεν θα υπάρχει  όλα θα είναι στην ώρα τους.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο:

Ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο, θέλω να τον ευχαριστήσω και θα κερδίσουμε το στοίχημα,  πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το φιλικό με την Μπόκα, μας βοήθησε αλλά τα κέρδη ήταν μεγάλα  όχι σε οικονομικό επίπεδο αλλά αναφέρομαι στο κέρδος ότι ο κόσμος άρχισε να έρχεται στο γήπεδο και άναψε ξανά την φλόγα.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να συσπειρωθούμε ακόμη περισσότερο και βλέπουμε ότι ο Άρης λείπει από την σούπερ λιγκ, 10 ομάδες να μαζευτούν δεν κάνουν τον δικό μας κόσμο, σίγουρα δεν τους αρέσει σε κάποιους, αλλά εμείς ερχόμαστε και να θυμούνται «Μία πόλη, δύο ομάδες».

Για το ότι θα  επιστρέψει ο Άρης πρωταγωνιστής στην Σούπερ λίγκα:

Βεβαία  ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε γρήγορα για να ξεκινήσουμε με τον Παύλο τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, θα είναι πρωταγωνιστής είτε θέλουν είτε όχι, θα χτιστεί και με τα παιδιά που έχουμε, θα πάμε και θα είμαστε πρωταγωνιστές και να το βγάλουν όλοι από το μυαλό τους, ο Άρης θα είναι πρωταγωνιστής.

Ένα σχόλιο για την χορηγία του Τομ Παπαδόπουλου:

Θέλω να τον ευχαριστήσω τον κύριο Παπαδόπουλο για την χορηγία, αγαπάει την ομάδα, θέλει να βοηθήσει, δεν υπάρχει καμία σκέψη για συμπαίκτη ή οτιδήποτε άλλο και δεν θέλω να φουσκώνουνε τα μυαλά του κόσμου, έχουμε κουραστεί να ακούμε για εκατομμύρια και συμπαίκτες, όποιος έχει λεφτά και θέλει να μπει στον Άρη εγώ το έχω δηλώσει πως  αφού θα πάει τον Άρη ένα βήμα πιο πέρα και καλύτερα από εμένα είμαι ανοιχτός να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση, θέλω μόνο το καλό της  ομάδας.

Δεν υπάρχει τέτοια κουβέντα, έχουμε μιλήσει μόνο για τις ακαδημίες να στήσουμε ένα κέντρο για την ομάδα και τις ακαδημίες και να φέρνουμε παίκτες από έξω εδώ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Για τους Τούρκους χορηγούς:

Έγινε μια συνάντηση στο γήπεδο, o κύριος Αχτσιόγλου με τον κύριο Κολοβέτσιο, θέλουν να βάλουν κάποιες χορηγίες, θα είμασταν αφελείς αν λέγαμε δεν θέλουμε, να μας πούνε το πλάνο  αλλά εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με το μπάσκετ, άμα θέλουν να βάλουν χορηγίες κανένα πρόβλημα, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι, ζητήσανε κάποια σχέδια του γηπέδου για να δούνε που μπορούν να διαφημιστούν, τους τα στείλαμε και περιμένουμε, αν κάτι προκύψει καλώς, το μέλλον του Άρη δεν εξαρτάτε από τις χορηγίες, έχουμε το πλάνο μας και προχωράμε βάση αυτών, ότι έρθει καλώς να έρθει.

Μακάρι να έρθει κάποιος, θα μας βοηθήσει και θα μας κάνει καλύτερους, από το καλοκαίρι και μετά θα χρειαστούν πράγματα, οι εγκαταστάσεις είναι σε κακό χάλι,  πρέπει να αλλάξει ο τάπητας, δεν υπάρχουν γυμναστήρια όλα αυτά είναι επενδύσεις, οι οποίες χορηγίες αν έρθουν θα μας βοηθήσουν, διαφορετικά θα πάμε πιο σιγά με τις δικές μας δυνάμεις.

Θα γίνουν επενδύσεις, δεν μπορούμε να πάμε με αυτήν την εικόνα και δεν είναι εικόνα για το Κλεάνθης Βικελίδης αυτή, κάποια πράγματα γίνονται, κάποια όχι, τώρα το να βγαίνουμε και να πυροβολάμε άμα κάτι δεν γίνει, μπορεί αυτή η κουβέντα που έγινε να μην προχωρήσει, δεν μπορώ να πυροβολήσω εγώ κάποιον, άμα θέλουν να επενδύσουν ας έρθουν να επενδύσουν.

Θα γίνει μια επίσκεψη, με κάλεσαν να πάω στην Κωνσταντινούπολη μετά τις γιορτές και αφού μας κάλεσαν οι άνθρωποι θα πάμε, δεν γίνεται να είμαστε αγενείς.

Αν έχει μετανιώσει για κάτι για το 2017:

Δεν μετανιώνω για ότι έχω κάνει και λάθος να είναι, το προσπερνάω και προχωράω μπροστά.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο και η προσωπική του ευχή για τον Άρη του 2018:

Περιμένω τον κόσμο να βοηθήσει, να είναι κοντά στην ομάδα και δείχνει και προς τους αντιπάλους μας, τι είναι Άρης, δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι πολύ καλό να φαίνεται γεμάτο το γήπεδο, πηγαίνουν τα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία, εύχομαι να είναι ένα δημιουργικό έτος το 2018 και να δούμε τον Άρης μας στην Σούπερ λίγκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο όπως του αξίζει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button