Ποδόσφαιρο

“Ήρθατε και μας πήρατε την ισοπαλία”

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Μία από αυτή συνέβη μετά το τέλος του αγώνα του Άρη επί του Απόλλωνα.

Έξω ΄το γήπεδο και συγκεκριμένα από την πόρτα που βγαίνουν οι αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας, δηλαδή των κιτρινόμαυρων, ο Γιώργος Δεληζήσης βρέθηκε να μιλάει με έναν άνθρωπο που Απόλλωνα, ο οποίος είχε μαζί και το παιδί του το οποίο ήταν υποβασταζόμενο από πατερίτσες. Οι τρεις τους τα έλεγαν σε φιλικό κλίμα, βγάζοντας μάλιστα και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Εκείνη τη στιγμή ένας φίλος του Απόλλωνα, γνωρίζοντας τον Δεληζήση, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή από την “Ελαφρά Ταξιαρχία” για τον Άρη, του φώναξε με αρκετή διάθεση χιούμορ: “ήρθατε και μας πήρατε την ισοπαλία”, με τον κεντρικό αμυντικό των κιτρινόμαυρων να του χαμογελά!

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button